Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes genetikai ultrahangod...

12 hetes genetikai ultrahangod latszodott nektek a baba neme?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jovohet penteken megyunk a ferjemmel a genetikai vizsgalatra. Borzalmasan varjuk es izgulunk hogy megtudjuk jol van, egeszseges es persze hogy kisfiu vagy kislany lesz a mi kis kincsunk!

Nektek latszodott? Megmutatta magat?☺️

Mar reg voltam orvosnal igy nagyon izgulok bar semmi rosszra utalo jelem nincs csak a szokasos derek fajas neha pici alhas fajdalom de ettol fuggetlenul mindig felek a vizsgalatok elott

2021. febr. 13. 13:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem akkor még nem tudták megmondani. Sejtése van a nemét illetően,de még nem mondana semmit,korai. Viszont itt olvastam,olyat hogy már ekkor megmondták és be is jött. Ne izgulj,biztos minden rendben lesz. Én is ideges voltam,de nagyon boldogan jöttem ki a rendelőből. A szerveket nézték,hogy minden rendben van-e.
2021. febr. 13. 13:19
 2/12 A kérdező kommentje:

En is remelem megnyugszok.

Neha szurkal a hasam es faj a derekam mindenki mondja ez normalis csak mar olyan reg voltunk orvosnal.

2021. febr. 13. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:

En tegnap voltam.

13 hetes vagyok de nem mondtak a baba nemere semmit :)

2021. febr. 13. 13:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem az Istenhegyin 13+1 hetesen azt mondták talán talán lány. Egy hét múlva a Panoráma teszt megerősítette.
2021. febr. 13. 13:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Első terhességnél 2 fiút tippeltek akkor és fiúk is lettek. Második terhességnél nem látta, csak a 17. héten volt tipp arra, hogy valószínűleg kislány. Az lett.
2021. febr. 13. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Megmondtak keres nelkul h 80% fiu

Az is lett 😃

2021. febr. 15. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, két babámnál is 99%-ra mondták! Egyik fiú, másik lány.
2021. febr. 16. 21:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekünk 12+5 hetesen azt mondták valószínű lány...nagyon szeretnénk, hogy úgy legyen 🙂 most vagyok 15 hetes, nem voltunk azóta uh.
2021. febr. 20. 16:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem mutatta meg magat majd talan legkozelebb🙈

13 hetesen a nogyogyasz is hasi ultrahangot csinal mar?

2021. febr. 20. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen hasi lesz a 13.héten.

Nekem tegnap volt 13+1 voltam.

Nekem most kislányt mondtak...mert vízszintesen áll a nemi gumó,fiúknál enyhén felfele.

Máskor a 3 fiamnál a 13.héten mondták hogy fiú. Így is lett.

Remélem most sem tévednek. Nagyon alapos doki volt.

2021. márc. 6. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!