Mennyi esélye van így a teherbe esésnek?
Figyelt kérdés
A ciklusom nagyon változó,29 nap is volt már de adódott 45 is. Általában ha rövid akkor 32-33 napos, ha hosszú 37-38 napos, tegnap előtt kellett volna megjonnie (folyas alapján már múlt héten a 32. Napon kellett volna de naptár szerint 38. Napon) , ma vagyok a 40. Napon. Múlt hónapban 45 napra jött meg (decemberben ki maradt és egész csak január 5-én jött meg) egyszer voltunk együtt párommal megszakítással január 30-rol 31-re éjszaka. Menstruaciora én előtte egy héttel szoktam jeleket produkálni, és most is meg volt február 2-3 -tol kezdve (Általában jelek után egy hétre rá meg is jön) viszont meg most sem jött meg, hétfőn (8-án) csináltam egy 10-es tesztet ami menstruacio előtt 6 nappal kimutatja a terhességet és negatív lett, szerintetek lehetek terhes mind a jelek és a teszt ellenére ?2021. febr. 13. 12:06
1/7 anonim válasza:
Tesztelj 2-3 naponta mást nem tudsz csinálni.Lehet közben meg is jön,ki tudja.Ciklusod nem tudnátok nőgyógyásszal vagy endokrinológussal rendbe tenni?Menj el kivizsgálásokra ha még nem voltál mert biztos hogy valami zavar van
2/7 A kérdező kommentje:
Pont ezen a héten akartam menni ebből adódóan nőgyógyászhoz mert nagyon változó hossza van a ciklusomnak és kegyetlenül fájdalmas, de úgy számoltam hogy megjon ezért nem mentem most. Tesztelni ma akarok mert hétfő óta biztos felment a HCG ha van valami és biztosabb eredményt mutat
2021. febr. 13. 12:20
3/7 anonim válasza:
Holnap tesztelj reggeli első vizeletből, az biztosabb eredményt ax.
4/7 A kérdező kommentje:
Ma meg nem voltam pisilni, ezért merem ma meg csinálni
2021. febr. 13. 12:58
5/7 anonim válasza:
Az nem normális ha nagyon fáj mikor megjön csak szólok.Nem az én posztom diagnosztizálni,az orvos tudni fogja
6/7 anonim válasza:
Mi történt azóta, csináltál tesztet?
7/7 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem csináltam de az is negatív volt, 18-án megjött
2021. ápr. 26. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!