Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges az hogy missed ab....

Lehetséges az hogy missed ab. után, azonnal teherhes legyek?

Figyelt kérdés
Október21-22.-én volt missed ab.-m mert a 10. héten megállapították, hogy a babának nincs szívhangja. Az orvosom azt javasolta, hogy műtét után 3-4 hetet várni kell az újabb nemi élettel. Nekem a műtétem után igen erőteljes vérzésem volt, ami kb. 2 hétig tartott. Azóta nem jött meg, pedig már 7 hete volt a műtét. Mi a párommal orvosi tanácsra kivártuk a tilalmazot 3-4 hetet, betartottunk minden tilalmat! Az lenne a kérdésem, hogy normális-e az hogy műtét után 7- héttel még nem menstruálok, illetve gyanakodjak újabb terhességre????
2008. dec. 3. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szia mind a 2 előfordulhat, lehet, hogy csak késik, mert most lett megkaparva a méhfal, és az újjabb terhesség sem zárható ki. Teszt+ doki :)

Szülés után is előfordul, nemhogy ab. után!!

van 1 ismerősöm, 9 hónap és 2 hét van a gyerekei között.

2008. dec. 3. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a dokim azt mondta, hogy a műtét után 4-6 héttel meg fog jönni. 27 napra meg is jött. Ezen az oldalon azonban olvastam olyanról, akinek 11 hétre rá jött csak meg.

Szerintem keresd fel a dokidat egy vizsgálat erejéig, hisz csak ő tudja megmondani, hogy mi a helyzet.

Sok sikert!

2008. dec. 3. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a doki azt mondta a műtét után hoyg 4-8 hét. Szóval akár meiyl lehet. Nekem elsőre 35 napra jött meg a következő ciklusom pedig 38 nap vot. Azóta talán visszaállt 30 napra mint amilyen volt, de jó lenne ha most nem jönne meg:)

szia

2008. dec. 3. 10:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek :)
2008. dec. 4. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ilyen műtét után könyebb teherbe esni, mert a méhnyálkahártya teljesen felfrissül. Lehet, hogy besikerült a baba, de az is lehet, hogy a hormonháztartásod egy kicsit felborult és ennek köszönhető a késés.
2008. dec. 4. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!