Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhal a terhesseg 10 es 12...

Ha elhal a terhesseg 10 es 12 het kozt annak vannak jelei? Minden terhessegi tunetem megvan. Jovohetre van 12 hetesre idopontom Tobbi lent

Figyelt kérdés
Persze nagyon nagyon remelem hogy semmi baj nincs a kicsimmel viszont egyre jobban izgulok.
2021. febr. 9. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben van tünet. Egyszerűen csak megáll a pici szíve és annyi. Máskor meg lehet vérzés, görcsök. De ne gondolj ilyenekre. Nem tesz jót.
2021. febr. 9. 14:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom, igyekszem nem ilyenekre gondolni. Csak neha elojon...
2021. febr. 9. 14:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2 vetélésem volt, 10.és 11.heten. egyiknek sem volt jele.
2021. febr. 9. 14:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is folyton ilyeneken aggódtam, de nem lett semmi gond, most van egy csodálatos babám. Utólag visszagondolva biztos nem aggódnék ennyit. 😊 Ritka az, hogy minden jel nélkül elhaljon egy terhesség.
2021. febr. 9. 20:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom. ❤
2021. febr. 9. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok kérdezö!

Annyira nem akarok aggódni, de mègis sokszor ilyeneken jár az agyam.

3as? Tényleg semmi jele nem volt? Ugyanúgy megmaradtak a tüneteid?

2021. febr. 10. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Semmi, mint írtam is. A hanyinger, émelygés végig megvot. Azt a 12.héten a genetikai uh-n jött a koppanás.

Barátnőmnek a 9.héten ment el a babája. Neki is megvoltak a terhestünetek utána is. Se nem görcsölt, se nem vérzett. 12.héten úgy derült ki, az uh elött 3 nappal, hogy hullafoltok jelentek meg rajta.

3as voltam.

2021. febr. 10. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Hú, azta mindenit!

Nagyon sajnálom!☹️

Borzalmas lehet az ilyen. Nekem ma lesz ultrahang. Mert van egy hematómám, azt nèzik. De hát nagyon félek mi lesz. Az elmúlt napokban nagyon fájt a derekam, hasam. Tegnap meg semmi. Vèrzès nincs. Mindenki azt mondja normalis!😞

Kèrdezö, te jól vagy?

2021. febr. 10. 11:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Pozitívan és csak a jóra gondolni, megélni a terhességet olyannak, amilyennek az ember lánya terhesség előtt gondolta. Ne izgulj!

Boldog babavárást!

2021. febr. 10. 13:01
 10/12 A kérdező kommentje:

3 as nagyon nagyon sajnalom ami veletek tortent. :(

8as igen jol vagyok.

Terhes tuneteim vannak.

Ha baj is lenne tuti nem vennem eszre mert semmi mas tunetem nincs ami bajra utalna. De megis felek

2021. febr. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!