Ha elhal a terhesseg 10 es 12 het kozt annak vannak jelei? Minden terhessegi tunetem megvan. Jovohetre van 12 hetesre idopontom Tobbi lent
Én is így vagyok kérdezö!
Annyira nem akarok aggódni, de mègis sokszor ilyeneken jár az agyam.
3as? Tényleg semmi jele nem volt? Ugyanúgy megmaradtak a tüneteid?
Semmi, mint írtam is. A hanyinger, émelygés végig megvot. Azt a 12.héten a genetikai uh-n jött a koppanás.
Barátnőmnek a 9.héten ment el a babája. Neki is megvoltak a terhestünetek utána is. Se nem görcsölt, se nem vérzett. 12.héten úgy derült ki, az uh elött 3 nappal, hogy hullafoltok jelentek meg rajta.
3as voltam.
Hú, azta mindenit!
Nagyon sajnálom!☹️
Borzalmas lehet az ilyen. Nekem ma lesz ultrahang. Mert van egy hematómám, azt nèzik. De hát nagyon félek mi lesz. Az elmúlt napokban nagyon fájt a derekam, hasam. Tegnap meg semmi. Vèrzès nincs. Mindenki azt mondja normalis!😞
Kèrdezö, te jól vagy?
Pozitívan és csak a jóra gondolni, megélni a terhességet olyannak, amilyennek az ember lánya terhesség előtt gondolta. Ne izgulj!
Boldog babavárást!
3 as nagyon nagyon sajnalom ami veletek tortent. :(
8as igen jol vagyok.
Terhes tuneteim vannak.
Ha baj is lenne tuti nem vennem eszre mert semmi mas tunetem nincs ami bajra utalna. De megis felek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!