Lernen kérdése:
4D babamozi tevedhet a magzat nemeben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
12 hetes genetikan is kislanyt mondtak, 20 hetes getenikan is es ezek mellett a dokim is vegig lanyt mondott. Ma vagyok 31 hetes elmentunk 4d babamozira es ott a szonografus holgy most eloszor kisfiut mondott. Hihetek a holgynek? Igy elnezhetett a genetikus professzor es az orvosom is? Termeszetesen mindegy hogy mi csak hidegzuhanykent ert mar minden rozsaszin a babanak es fogalmam sincs hogy kezdjem el lecserelni a ruhatarat vagy kinek hihetek :)
2021. febr. 8. 23:42
1/5 anonim válasza:
Láttátok a kukit? :) nálunk egyértelmű volt :)
2/5 anonim válasza:
Elvileg 31 hetesen pontosabban meg tudják mondani. Én mindkét terhességnél a 26. hét után voltam 4d uh-n és mindkét esetben eltalálták a német, jól lehetett látni. A fiamnál már 12 és 20 hetesen is fiút mondtak, de csak a 29 hetes 4d uh-nak hittem. Nem is vettem fiús dolgokat addig és nem adtam tovább a lányom holmijait addig.
4/5 anonim válasza:
Ralattatok rendesen?
Ebben az esetben elmennek meg 1 4D-re de máshoz. Nekem 12 héten azt mondták fiú, és fiú is volt, és 4D-n is telibe ralattunk a kukira.
5/5 anonim válasza:
Ha bújkál vagy nem mutatja úgy magát, akkor bizony lehet lány a kukac is.
Mi is így jártunk, fiú maradt. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!