Másnak is egész nap aktiv a babója ?
Majdnem egész nap rúgdos,max 10-15 percet van nyugodtan,meg éjjel mikor alszok talán akkor nem rúgdos.
Ha ülök vagy állok akkor kevesebbet mozog,de fekvéskor nagyon aktív.
Igen, az enyém is nagyon aktív. ☺️ Én örülök neki, mert ilyenkor tudom, hogy jól van, nincs okom aggodalomra. A rúgdosás egyáltalán nem zavar, csak az, amikor csuklik. Olyankor sajnálom szegényt, meg az olyan fura érzés.
Egyébként sokszor lehet következtetni a későbbi viselkedésére, legalábbis ismerőseim tapasztalatai alapján: akinél már ijesztően sokat aludt a baba a pocakban is, az később is nyugodt, jó alvó baba lett. Akinél meg egyfolytában rúgkapált, annak mozgékony babája született. Úgyhogy nagyjából erre lehet számítani. 😁
25+2 hkm
Nekem ks így volt, éjjel nappal buli volt a pocakban. Ha nem éreztem 2 percig már aggódtam.
Na hát már 11 hónapos.
Azóta is ilyen aktív mint bent volt és kint sem alszik semmit se 😂 mindneki mondta hogy egy baba az első hónapokban kB csak eszik alszik
Hát ő nem erről híres.
Nappal lofaszt nem alszik.
Most már legalább éjjel alszik.
Bulizik mint bent a pocakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!