Nagyon nagyon sok lett a baktériumom harmadjára is a vizeletemben, mitől lehet, mi okozhatja? Bőv. , lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma készült el a második nagy laborom, 22 hetes vagyok. Az elsőnél 1200 lett a baktérium /ul, a második ismételt vizeletnél 1985/ul a mostani, egy hónap telt el az utolsó óta, pedig 2945/ul !!!!!! Holnap megyek védőbe, de a múltkori után a nődokim semmit nem csinált, elküldött a házi orvoshoz, a házi orvosom, pedig azt mondta, hogy ez nődoki dolga. Tehát egyik sem adott nekem kezelést, most pedig már majdnem 3ezernél járok. :( 1000-ig jó. Volt valakinek hasonló baja? Van benne vörösvértest is, és fehérvértest is, de az nem sok, csak kettővel haladja meg a normál értéket.2010. aug. 16. 15:35
1/2 anonim válasza:
Tényleg a nődoki dolga lenne, hiszen jobban ért hozzá, mint a házidoki.
Nekem az előző terhességemnél volt ilyen durva és kaptam rá krémet, gynazol 2%- os , egy adag volt össz-vissz és 1 hét alatt szívodott fel, nekem nagyon jó volt. De nem biztos, h neked is ez jó, a védőnő sem fog tudni segíteni. Mindenképpen a nődokidhoz menj el...
Szép babavárást kívánok neked!
2/2 anonim válasza:
Középsugaras vizeletet néztek? Én beleestem annó abba a hibába, hogy nem középsugarasat vittem, és tele volt mindenfélével.. Dehát nem mondta senki, mit hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!