Letezik hogy 11. Heten visszatert a hanyinger?
Figyelt kérdés
5-6-7 heten volt maga a pokol 0-24be hanyinger el sem mult stb biztos tudjatok milyen.
8. Heten enyhult, 9. Heten teljesen megszunt.
Most megint visszatert nem olyan borzalmasan eros allandoan de ejjel nagyon rosszul voltam (lehet tul is ettem magam) es megint kezdodik a hanyinger.
Volt akinek visszatert 11 hetesen a rosszullet? Vagy csak elrontottam a pocakom
2021. febr. 7. 11:02
1/3 anonim válasza:
Létezik, mert a tünetek jönnek-mennek.
2/3 anonim válasza:
Persze nekem a 40 hét alatt vissza - vissza tért
3/3 anonim válasza:
Nekem 6.hétig semmi bajom nem volt,majd derült égből a villámcsapás elkezdtem annyira rosszul lenni hogy hánytam,erős hányingerem volt,semmit nem tudtam enni,inni ez tartott 15.hétig,majd 2-3hétre elmúlt utána visszatért ugyan úgy erős hányinger,szagundor émelygés,nem tudok ismét semmit enni.24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!