KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » TerhessĂ©g » 16 hetesen edzes nelkuli...

16 hetesen edzes nelkuli fenekben kialakult izomlaz miert alakulhat ki?

Figyelt kérdés
Magamsem hittem, hogy valaha ilyen kerdest teszek fel 😅 ma toltottem a 16.hetet es reggel iszonyu izomlaz fajdalommal ebredtem a fenekemben. Olyan mint mikor egy hosszabb gufgolos edzes utan alakul ki...a problema csak az, hogy guggolas kozeleben sem voltam. Meg dolgozom, amugy fizikai munka, bar most a terhesseg miatt nem emelgetek kb semmit, de a labamon allok 8 orat, meg maszkalok ide oda, szoval nem ulo melo. Tegnap szabadnapom volt, ilyenkor az itthoni teendok mellett pihenek, nem csinaltam semmit mashogy mint az eddigi szabadnapkkon..ma megis igy ebredtem, a menes, ules, rok fajdalmas es nem ertem miert alakult ki 😅 volt valakinek hasoo? Nem a derekam alatt van a fajdalom hanem a "farpofakban" ahol az izmok is vannak. Terhesseg elott is volt rajtam egy kis tulsuly, (max 10 kg) de eddig nem hiztam 3 kgnal tobbet, szoval megcsak az se hogy hirtelen nagy sulyt cipelek...
2021. febr. 6. 19:35
 1/3 anonim ***** vĂĄlasza:
54%
Szex? đŸ€” 😅
2021. febr. 6. 19:35
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/3 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Par napja eppen az sem volt..felvatott muszak 😅
2021. febr. 6. 19:39
 3/3 anonim ***** vĂĄlasza:
Én mĂĄr 28 hetes vagyok, ez a fenĂ©k izomlaz nekem is megvan, eleinte azt hittem h tuti megeroltetem magam, de ha sĂ©tĂĄlunk egyet a 2 Ă©vessel, utĂĄna alig bĂ­rok mozogni, ki kell pihennem. Most mĂĄr azon a tajekon mindenfelĂ© kisugarzik ez az izomlaz szerƱ Ă©rzĂ©s. HĂĄt sok fura dolog fog mĂ©g jönni 🙂
2021. febr. 6. 19:51
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!