Alhasi nyilaló fájdalom terhességre vagy másra is utalhat ilyenkor? Több lent
Sziasztok, január első napjain együtt voltam a párommal viszont a pillanat hevében elfelejtettük az óvszert, de tényleg csak pár másodperc volt aztán utána azzal folytattuk, viszont nekem valószínű aznap volt peteérésem amiről csak később győződtem meg. Az aktus után két hétre megjött rendesen (nem volt barnázás, pecsételés és hasonlók, és nem is tartott kevesebb ideig mint általában szokott). Ma lenne a következő menstruációmnak az ideje de eddig még nem jött meg viszont 2-3 napja a jobb petefészkembe nyilaló fájdalmat éreztem mozgásnál, mára viszont a fájdalom középen is érezhető nem csak jobb oldalt és van hogy nem csak mozgásnál. Reggel éreztem hogy görcsölök is enyhén akkor azt hittem meg fog jönni de eddig még semmi híre. A melleim nagyobbak valamint a menstruáció előtti fáradság is jellemző rám. Van esély rá hogy valamilyen módon terhes vagyok? Tudom annak is kicsi az esélye, hogy valaki előváladéktól teherbe esik főleg hogy nem is egy egész aktus volt óvszer nélkül hanem csak pár másodperc (tudom ennyi is elég). Az meg szintén ritka hogy valaki menstruál a beágyazódás után. Viszont ez az alhasi nyilaló fájdalom és az hogy nem jött ma meg nagyon kétségbe ejtett. Szerintetek van rá esély hogy terhes vagyok, vagy csak bebeszélem magamnak ezt az egészet? Arra is gondoltam hogy valószínű más nőgyógyászati probléma áll az alhasi fájdalom mögött és talán ezért nem is jön meg. Mi a véleményetek erről?
Terhességi tesztet nyílván fogok venni és csinálni de addig nagyon be vagyok parázva. Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!