6hetesen 6mmes embriónál még nincs egyértelmű szívműködés. Két hét múlva kontroll. Volt másnak is így? Annyira izgulok,hogy minden rendben legyen!
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 09:06
11/21 anonim válasza:
Én nem várnék 2 hetet, pár nap múlva mennék máshová. A szívverésnek 7mm-es magzatig meg kell jelenni, és ilyenkor naponta 1mm-t nőnek. Szóval 2-3 nap múlva már egyértelműnek kell lennie, hogy mi is a helyzet.
12/21 anonim válasza:
Nálam először 6+2 hetesen látták a szívverèsèt, 6.5 mm volt akkor :)
13/21 anonim válasza:
Életképtelen terhesség biztos, ha a crl 7 mm vagy annál nagyobb, és nincs szívcsőpulzáció.
Életképtelen terhességre GYANÚS, ha 7 mm-nél kisebb embrió látható és nincs szívcsőpulzáció.
A saját tapasztalatom meg az, hogy nem láttam még olyan életképes terhességet, ahol 6 mm-es crl-nél nem volt pulzáció. Kivéve, ha az orvos béna vagy nagyon gagyi az UH gép.
14/21 A kérdező kommentje:
Elmentem az itteni Sztkba!
És láss csodát,itt látták a szívcsőpulzálast! 6,5mmert mértek.
Teljesen feleslegesen aggodalmaskodtam megint. :)
2021. febr. 3. 14:18
15/21 A kérdező kommentje:
Annyit mondtak,hogy sokat számít ezen a 6.héten még 1nap is és 1mmer is. Illetve valóban az UH készülék is. A lényeg,hogy minden rendben :)
2021. febr. 3. 14:22
16/21 anonim válasza:
6+4-nél még az embriót se találta, nemhogy még szívhang. Most 4 hónapos és épp az apjára kötve szuszog.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2021. febr. 3. 15:58
18/21 anonim válasza:
7-es vagyok. Nagyon orulok, hogy minden rendben veletek, kellemes babavarast es gratulalok😍 Remelem nalunk is minden rendben lesz ☺️
19/21 anonim válasza:
Szia, nem vagy vele megkésve, eleinte nekem se látták,pár nap eltéréssel meg igen. :)
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyos vagy!
2021. febr. 4. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!