5+6 hetesen lesz már szívhang?
Figyelt kérdés
Akkorra kaptam időpontot. Valószínűleg nem félidőben fogant, hanem kicsit előbb. 12. ciklusnapon voltunk utoljára együtt, és a 28. napon olyan csík volt a teszten, hogy kb előbb jelent meg, mint a kontrollcsík...2021. febr. 2. 09:30
1/9 anonim válasza:
De milyen választ vársz? Nem tudjuk. Reméljük, szorítunk.
2/9 anonim válasza:
Nem vagyunk jósok...
Vagy lesz szívhang, vagy nem...
Ilyen korán alapból nem megyünk dokihoz...
3/9 anonim válasza:
Akkor én segítek: Én meddőségi kp-ba jártam, ha mensi első napjától számoljuk, akkor 7 hetesen volt szívhang, ha csak a fogantatástól számolom, akkor kb 5. :)
4/9 anonim válasza:
Ugyan nem tudom, mikor fogant, de nálam 6+1-nél még nem volt.
5/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm.
Visszahívtam a dokit és átraktuk az időpontot 2 héttel későbbre. :)
Most jön 1 hónap izgulás :D
2021. febr. 2. 12:07
7/9 anonim válasza:
Ma tartok 5+2nél. Majd 2 hét mulva megyek dokihoz csak, elöbb felesleges. Ha baj van sos-ben futhatok hozzá, egyéb esetben indokolatlan elöbb menni.
8/9 anonim válasza:
En barnazas miatt kerultem korhazba, 5+4 hetes voltam akkor, 2mm embrio volt es szivhang :)
9/9 anonim válasza:
Jobb hogy átrakattad! Ha netán még nem lenne szívhang, akkor azon idegeskednél. Jobb így. Ígyis izgulsz de ez más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!