Hüvelyi fájdalom mennyire gond?
Sziasztok!
34 hetes terhes vagyok. Pár napja ha emelem a lábam (pl.kiszállok az ágyból) vagy nagyobbat mozgok, akkor feszítő érzést érzek a hüvelyemben. Ez mennyire baj? Ugye nem a méhszáj nyílik? A baba nyomhatja? Egy hét múlva megyek dokihoz, utoljára 3 hete voltam.
A baba fejvégű a 28.hét óta
Normális a baba helyezkedik, illeszkedik befele. Nem tudom első baba e de azt mondják hogy akinek első annak már a 36. héten leszállhat a hasa. Mondjuk nálam ez nem történt meg.
Ha ezen kívül más tünet nincs derékfájás, hasigörcs én nem aggódnék. Meg ha csak bizonyos mozdulatokra jön elő.
Tegnap volt hasgörcsöm, de csak puffadás okozhatta, sajnos elég sok bélgörcs akad mostanában :(
Egyébként első baba, igen. Derékfájás sincs a szokott megerőltetés utáni fájdalomtól, de az már terhesség előtt is jellemző volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!