Ludea okozott valakinek B12 hiányt?
Figyelt kérdés
A legutóbbi vérvételemen B12 vitaminhiányt látott az orvos, akkor egy hónapja szedtem a ludeat, azóta eltelt lassan még egy hónap és úgy érzem rosszabbodott a helyzet. A szájzugom folyton berepedezik, és pár napja nagyon lehangolt és fáradt, gyenge vagyok, még nem éreztem így magam. A ludea mellett is van gyomorégésem, pedig reggel éhgyomorra veszem be, ha nem szedném elviselhetetlenül égne, próbáltam már, hogy két napig nem szedtem, már savat hánytam. Nem tudom mit kéne tennem, szedjem a ludeat és legyek ilyen depressziós a vitaminhiánytól, vagy ne szedjem, de akkor a sav keseríti meg a mindennapjaim. Valakinek ötlet, tapasztalat? Már nagyon el vagyok keseredve. 🥺
30 hkm
2021. jan. 31. 21:58
1/1 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs a kettö között. Szedjél b vitamint ha szükséges, de, hogy, egy savlekötö nem veszi el tőled a b12-t teljesen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!