Valakinél volt ilyen? Mennyire gyakori?
Orvos az egyetlen, amiben nem kételkednék. Próbálok megnyugodni. Elnézést még egyszer. Mondjuk szep 24 óta már amúgy is 20 hetesnek kellene lennem minimum, nem? És próbáltam képet nézni milyen azoknak a hasuk és nagyon szabályosan kerek, inkább legyek csak dagadt.
Viszont akkor nem olvasok többet a témában, mert tényleg csak álmatlanságot okoznak és feleslegesen rettegek
Van még itthon 2 teszt, ha azok is mind negatívak, akkor hagyom a témát örökre. Remélem nem hibás és a hcgs dolog sem zavar be.
Elvileg nem sokára valamelyik nap meg kellene jönnie. 30 és 31 nap váltakozva voltak vérzések, de olyan rövidek voltak, hogy ezért ijedtem meg.
Tudom, hogy röhejes vagyok külső szemmel, de ennyire utálom a gyerekek gondolatát.
Remélem igazatok van és nincs semmi baj.
Minden jót
ha utálod a gyerek gondolatát akkor ne szexelj és meg van oldva!
te mondtad hogy bármikor teherbe lehet esni...
Annyira unalmas...
Hagyd már abba a vinnyogást és csinálj úgy mintha nem lennél zárt osztályra való. Az ezredik kérdésed után sem vagy terhes, csak orvosi eset. Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!