Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni az állandó...

Mit lehet tenni az állandó teltségérzet ellen terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Folyamatosan olyan, mintha bezabáltam volna, pedig pont ezért alig eszek, mert nem vagyok éhes se igazán (pedig ugye a baba miatt fontos lenne a normális étkezés). Felpuffadva viszont nem vagyok. Nektek mi vállt be ez ellen? (8+5 khm)

2021. jan. 29. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos csak az idő segített, hidd el, jobb lesz majd. Szedd a vitaminokat, folsavat, figyelj a folyadékbevitelre, a baba elveszi, amire neki szüksége van. Sokan fogynak is az első trimeszterben, van, aki egész nap csak hány, és mégis egészséges babák születnek. Egyél kis adagokban amit megkívánsz, minden javulni fog pár hét alatt.
2021. jan. 29. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem semmit sem sikerült. 16 hetesen múlt el, addig lement 7kg
2021. jan. 29. 17:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi, a válaszokat!

Második terhességem, az elsővel "csak" sima étvágytalanságom volt, 5 kg-ot fogytam vele. De most sokkal rosszabb ez a teltségérzettel vegyülő étvágytalanság. Rendesen vesz is le ez is az energiámból. Remélem 2. trimeszterre elmúlik!

2021. jan. 29. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!