29. hetes terhes vagyok és elég sokat keményedik főleg esténként a hasam, más ilyen korú terhesnek is szokott?
Estere nekem is szokott kemenyedni, kulonosen ha hajtos napom volt.
Mikorra vagy kiirva?
Mi okt. 27.-re.
Nov.16-ra vagyok kiírva,de tegnap szinte egész nap az ágyat nyomtam,mert annyira keményedtem,hogy fájt,és szúrt is.
Most sem a legkényelmesebb de valamivel enyhült.
Szedem a magnéziumot,doki Magnerott-ot art ki ere az esetre.
27 h km
Okt 29.-re vagyok kiírva,szerencsére elég ritkán keményedek még most. Igaz szedem a magnéziumot, napi 300-400 mg--ot eszek.
Nekem valahogy a lábaim fájnak, nem tudom a többlet súly-e , pedig normál 9 kilót híztam eddig. Ja és az utóbbi két nap fülledt melegben egy picit kezdett bevizesedni a lábam is, pedig korábban ez sem volt.
Szia!
Én november 1re vagyok kiírva,nekem is sokat keményedett a hasam az orvos sok pihenést javasolt,meg magnéziumot.
Én is úgy vagyok,hogy van olyan nap mikor többet keményedik,meg van amikor alig.De a méhszájam teljesen zárt és minden rendben.Biztos veled is minden rendben lesz csak nyugalom kell és pihenés.Jó babavárást!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!