Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Spirál mellett terhesség?

Spirál mellett terhesség?

Figyelt kérdés

2021. jan. 26. 19:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Van fogamzásgátló injekció
2021. jan. 27. 14:24
 22/25 A kérdező kommentje:

Tudom hogy van, eü dolgozó vagyok, így azt nem. De itt most nem is azon volt a hangsúly hogy mivel vedekezzek, hanem hogy ez a felritkulás jelenthet e terhességet. A kérdésem ez volt. Mivel csak 2 hét múlva kell mennem dokihoz, érdekelt volna járt e esetleg valaki hasonlóan mint én. Tesztet végzett az orvos negatív eredménnyel. Nekem annyit mondott pár nap múlva teszteljek. Persze tesztelni fogok, csak addig gondoltam hátha volt valaki hasonlóan fel tettem ide a kérdésem.

Köszönöm a válaszokat.

2021. jan. 27. 18:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2021. márc. 1. 12:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Engem is èrdekel!
2021. márc. 1. 12:32
 25/25 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok mint Te kérdező.

Az óvszert nem bírom. Teljesen mindegy melyiket használjuk, viszketek, kipirosodom ég utána.

Fogamzásgátló.. Bélgyulladásos vagyok magasvérnyomásos, nem szedhetek.

Első lányom után felrakattam levosert hormon spirált. 9 hónapig szívtam vele - első sorban saját makacsságom miatt "mert majd hozzá szoki szervezetem"... Nem szokott.. Helyette minden hónapban begyulladtam 9 hónapból 7 végig véreztem. Mikor 3 napos 40 fokos láz mellett nem bírtam kimászni az ágyból és ellátni a gyereket na akkor levetettem.

-egyébként fém allergiám van tehát ezért a hormonos változat mellett maradtunk nem a simánál,de aztán ez sem vált be.

A hormon injekciót meg adassa be magának aki akarja én biztosan nem vállalok ekkora hormon löketet.

2021. márc. 1. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!