12 hetes terhessegi beutalomra miert irtak bele azt hogy femyegto veteles ha a doki azt mondta hogy minden rendben?
Sziasztok.
Ma voltam dokinal megkaptam a 12 heti uh beutalomat viszont csak itthon neztem meg es azt lattam h bele van irva hogy fenyegeto veteles.
Miert irt bele ilyet a doki ha ma meg azt mondta mikor megvizsgalt h szuper minden szepen fejlodik a baba es a sziverese is szabalyos?
Most nagyon megijedtem. Baj volna csak a doki nem mondta? Letezik ilyen?
igen eleg fura nekem meg fogalmam se volt rola mivel elso babam.
Meg is ijedtem nem kicsit...
Bocs, de az tapasztalatom, hogy fullra mindegy mit mond az ember, mire ki egy a páciens a rendelőből, már nem emlékszik.
Múltkor felírtam egy gyógyszert, elmondtam a betegnek, hogy HÜVELYBEN kell használnia. Direkt elmondtam neki (mivel már egyszer felhívott hasonló miatt a patikus), hogy akkor is hüvelyben kell használni, ha a patikus azt mondja, hogy nem. Higgyen nekem, amire neki kell, hüvelybe való.
Erre másnap csak felhív, hogy "de a patikus azt mondta".
Kicsit fárasztó, mikor az ember hússzor elmond valamit (jelen esetben az orvos elmondta, hogy minden rendben, még részletesen kis is fejtette), de csak azért is 21-edjére is megkérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!