Maltofert vas tablettát hogy szedjem?
A tájekoztatóján az szerepel hogy etkezes kozben beveheto.
De a vas tablettakrol altalanossagba ugy beszelnek hogy akkor tud a legjobban hasznosulni ha elotte es utana 2 oraval kb nem eszik semmit az ember.
Ti hogyan szedtétek a Maltofert?
Napi 1 szemet kell szednem belőle.
19 hetes kismama vagyok
Én nem ezt a fajtát szedtem, de én pl az összes vitaminomat este vettem be, lefekvés előtt, mert ha nappal szedtem be, 1) a halolaj kapszulától órákig halas szájízem volt, 2) a többitől egyszerre hányingerem lett. Nekem így bevált.
Teljesen éhgyomorra nem ajánlom, mert hasfájást okozhat. Amire esetleg tudsz figyelni, hogy C vitaminnal együtt vedd be, az segíti a felszívódását, hasznosulását!
Ettől függetlenül, ha a tájékoztatóban étkezéssel együtt ajánlják, és Neked nem okoz panaszokat, akkor érdemes lehet úgy szedni. Biztos megvan az oka, lehet így jobban felszívódik, vagy nem okoz mellékhatásokat bevétel után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!