Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Maltofert vas tablettát hogy...

Maltofert vas tablettát hogy szedjem?

Figyelt kérdés

A tájekoztatóján az szerepel hogy etkezes kozben beveheto.

De a vas tablettakrol altalanossagba ugy beszelnek hogy akkor tud a legjobban hasznosulni ha elotte es utana 2 oraval kb nem eszik semmit az ember.

Ti hogyan szedtétek a Maltofert?

Napi 1 szemet kell szednem belőle.

19 hetes kismama vagyok

2021. jan. 25. 02:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem ezt a fajtát szedtem, de én pl az összes vitaminomat este vettem be, lefekvés előtt, mert ha nappal szedtem be, 1) a halolaj kapszulától órákig halas szájízem volt, 2) a többitől egyszerre hányingerem lett. Nekem így bevált.

Teljesen éhgyomorra nem ajánlom, mert hasfájást okozhat. Amire esetleg tudsz figyelni, hogy C vitaminnal együtt vedd be, az segíti a felszívódását, hasznosulását!

Ettől függetlenül, ha a tájékoztatóban étkezéssel együtt ajánlják, és Neked nem okoz panaszokat, akkor érdemes lehet úgy szedni. Biztos megvan az oka, lehet így jobban felszívódik, vagy nem okoz mellékhatásokat bevétel után.

2021. jan. 25. 05:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én reggeli után veszem be c vitaminnal együtt. Arra vigyázz, hogy ha szedsz magnéziumot legalább két órát várj annak bevételével, mert akkor nem szívódik fel.
2021. jan. 25. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom 😊
2021. jan. 25. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én vacsi után veszem be közvetlenül, mert ha éhgyomorra kerül a hasamba akkor irdatlanul ég tőle.. szerintem annyira durván nem tudod "rosszul" szedni hogy ne érje meg. Vedd be ahogy jól esik, ha étkezés után neked hányingered lesz, akkor előtte, minek kínoznád magad? Minden ember más. Jó babavárást! :)
2021. jan. 25. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!