Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lactofeel használata közben...

Lactofeel használata közben véletlen levegő került a hüvelyembe. Kárt tud tenni?

Figyelt kérdés

Alkalmaznom kell heti 1x megelőzésképp. Eddig egyszer sem ment ment bele levegő, de most igen. Egy kevés mar távozott amivel ugy ereztem, már nem feszülök lent.

Olvastam olyat, hogy orális szex közben ha belefúj a partner a hüvelybe akkor kart tehet a babában-mamában egyaránt.

Nyilván kettő különböző dolog, de úgy gondolom, jobb felni mint megijedni ezert tettem fel a kérdést.

Válaszotokat előre is köszönöm.

2021. jan. 23. 23:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha terhesség alatt oralis szex közben nagy erővel fújnak levegőt a hüvelybe, az a magzatburok alatt a méhlepény ereihez jutva légemboliát okozhat mind az anyában, mind a magzatban, így fatális kimenetelű lehet. Ez azért irodalmi ritkaság (ld. pl. Hill és Jones közleményét, Am-J-Emerg-Med. 1993 Mar. 11(2). P 155-7.), nem egy hétköznapi eset. Sima önvizsgálat közben a nagy nyomás híján nem fordulhat elő, az erőteljes befúvás viszont kerülendő.
2021. jan. 24. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, mi az a légembolia. És tudom, hogy hogy lehetséges, de ahhoz az a minimum, hogy valahogy meg kell nyúlni az éremnek, amin bejut a levegő....ehhez meg kell valami beavatkozás. Megszakítás, szülés, császár vagy valami.

A nagy semmitől nem lesz senkinek légemboliája. Nem kellene baromságokat terjeszteni.

2021. jan. 24. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyílni az ereknekf

Autocorrect.

2021. jan. 24. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!