Becenévként mindkettő tetszik, önmagában inkább Bella
Amúgy amit adnék: Izabella, Kornélia\Emília
A Lia nagyon nem tetszik.
A Bella se igazán, valahogy lutri szerintem kb. "szépségnek" nevezni a gyereket, de nekem egyébként is eszembe jut róla a debella is.
Egyetértek az első valaszoloval: olyan nevet valasztanek, amiket így lehet becezni, az Emília kifejezetten tetszik.
Utóirat: amúgy egyik név sem olyan borzalmas, hogy ne tudnám megszokni pár nap alatt.
Bella
A lányom Izabella, amúgy a Bella tetszik nekem, csak az a baj vele, hogy felnőttkorban olyan gyerekes picit, azért adtunk neki Izabella-t, mert ha úgy gondolja, tud egy kicsit komolyabb nevet használni.
Nekem a Bella olyan kutyanév 😅 Az Izabella inkább. Liát pedig ismerek és iszonyatosan unszimpatikus ember.
Elég eltérő hangzású nevek, válaszd amelyik jobban megy a vezetéknévhez vagy add mindkettőt :) A Lia Bella egész jól hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!