Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ti ettetek...

Terhesség alatt ti ettetek sonkát,juhtúrót?

Figyelt kérdés

Interneten olvastam hogy ezeket annyira nem ajánlatos. De az az igazság,hogy nagyon kívánom őket,és nagyon jól esnek

A juhtúrót magába eszem.

Sonkából a pápai extrasonka a kedvencem szendvicshez.

2021. jan. 18. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Nyilván frisset. Arra az egyre figyeltem, hogy pasztorozott tejből legyen, de ettem penészes sajtokat is.
2021. jan. 18. 18:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Coopba kapható vödrös-kimérős juhtúró amit eszek
2021. jan. 18. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A juhtúrót nem szeretem, úgyhogy ahhoz nem tudok hozzászólni, de egy felvágottól semmi bajod nem lesz. Amikor azt mondják, ne nagyon egyél sonkát, akkor szerintem arra gondolnak, amit frissen veszel le a füstről.
2021. jan. 18. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehéntúrót ettem, és én főtt felvágottakat is (füstöltet nem, az nyers), szalámit és kolbászt nem, sajtokból csak olyat, ami pasztörizált tejből készült.
2021. jan. 18. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az oldalán a cimken biztos szerepel az összetevők között hogy pasztorozott juhtejbol van.
2021. jan. 18. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem, én a húsokat és a tejtermékeket nem bírtam megenni.
2021. jan. 18. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ettem sonkát, de egyszer megjártam a bolti kimérőssel. Sajnos már nem vlt friss. Az illata picit fura volt, de éhes voltam, megettem. Eredménye:durva hasmenés. Kora terhes voltam, el is ájultam. Szóval ezeket a bolti csemegepultos felvágottakat nem ajánlom terhesen.
2021. jan. 18. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Sonkat igen. Juhturot nem szeretem, tenenturot tobbszor is,pl turos teszta formajaban. Bar az pasztorozott,bolti turo volt,nem hazi.
2021. jan. 18. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
A felvágott jellegű "sonka" hőkezelt. Amit olvastál, az szerintem a klasszikus sonka akart lenni, mikor a nyers sertéscombot nem hőkezelik, csak füstölik és szárítják.
2021. jan. 19. 08:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Èn ettem házi kolbászt, füstölt húst, tejet, sajtokat. Igaz módjával. De èn tipikusan pasis kajákat kívántam. Semmi bajunk nincs azóta se🙂
2021. jan. 20. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!