33 napja volt a missed ab műtétem és még nem jött meg a mensesem. Normális, hogy pár napja fáj az alhasam?
Figyelt kérdés
Ha ülök, fekszem, sétálok akkor nincs gond. De ha gyorsabban megyek vagy szaladok, akkor úgy érzem kiszakad a méhem. A mensi előjele lehet ez vagy baj van?2008. dec. 2. 10:13
1/3 anonim válasza:
Nekem megjött a 28.napra és semmi panaszom nem volt.Igaz a menstruácios tünetek felerősődtek ezután,de nem volt vészes.Ha nem jön meg én elmennék dokihoz.Nekem a műtét után 2hét mulva kellett mennem kontrollra.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem a mensi utáni héten kellene mennem kontrollra. köszi, hogy válaszoltál.
2008. dec. 2. 18:19
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem missed ab. után 34 napra jött meg, fel voltam készülve rá, hogy nagyon fog fájni, de talán ez volt életem legkönyebb menstruációja. Már másodjára is megjött 30 napra, és most sem fájt a pocim. Nekem amúgy 31-32 naposak a ciklusaim. Szerintem lehet azért fáj a hasad mert meg fog jönni, de ha 1 hét múlva sem lesz semmi, mindenképp menj el dokihoz. Amúgy nekem is mensi után kellett visszamennem. Ne aggódj, minden rendben lesz és remélem azt tudod, hogy ilyen műtét után sokkal könnyebb teherbe esni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!