Nyíregyházán kb. mennyibe kerül egy 4D UH vizsgálat?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, Orosz és Medve magánrendelőjében van ilyen Nyíregyen, meg az örökösföldi miniklinikán ( ez utóbbinak tudtam csak a neten utánanézni, ott 13.000 Ft )
2008. dec. 2. 09:45
1/9 anonim válasza:
én a Medve 4D-t ajánlom neked. Mi is ott voltunk. Nagyon jó volt. 40 percet vett fel az ultrahangos nő, és nagyon kedves volt. 12.000 ft volt.
Amúgy van a neten oldala ennek és ott minden le van írva, cím, telefonszám, helyileg hol van:
Szia!Van a kórházban is a 2-on,ahol a genetikai uh-ot csinálják!15.000Ft az első 4d
2008. dec. 2. 09:57
4/9 anonim válasza:
megint én vagyok és igen van a 2.on a kórházban, az én fogadott dokim csinálja akinél szültem dr.Fábián Antal. Az is jó csak én nem ott voltam.
2008. dec. 2. 10:02
5/9 anonim válasza:
Én is Medve dokinál voltam 4D-n 25 hetesen, de csak azért mert a kórházira sokat kellett volna várni(több mint 1 hónapot). Medve dokinál meg egyik héten felhívtam telefonon és a másik héten mehettem is , 12 ezerbe került és nekünk adtak 2 szines ées egy fekete-fehér képet is mert a kis babuci hasra vágta mágát és onnantól nem csinált semmit,ugyhogy nekünk a 4D nem 40 perces lett hanem "csak" 25 perces.
2008. dec. 2. 10:03
6/9 anonim válasza:
12-13 hetesen mennék Medvéhez. Érdemes már ilyenkor 4D-s uh-ot csináltatni vagy sima 2D-set csináltassak még most. Ha igen , akkor a 2d-s mennyibe kerül nála?
2008. dec. 2. 10:15
7/9 anonim válasza:
beillesztettem a linket medvénél és ott vannak képek korai 4D-uhról. szerintem jók. Elmehetsz ilyen hamar is, legalább alaposan átnézik a babádat. Mi a 18. héten voltunk és nem bántuk meg! legalább egyben láttuk a babát, bár az arca elég soványka ilyenkor. de gyönyörű volt nekünk.
2008. dec. 2. 10:31
8/9 anonim válasza:
itt egy kép a 13 hetes magzatról. szerintem tök szép :
Köszönöm szépen a válaszokat, a Medve honlapját már korábban is megtaláltam, "csak" a lényeg nem volt rajta, az ár. Ezért is tettem fel a kérdést. Szóval nem Medve csinálja magát a vizsgálatot. Az jó, mert én ki nem állhatom azt a dokit... De kinek hogy.
Oroszról tud valaki, csak úgy összehasonlításképpen? ( Árra gondolok. Bár őt se kedvelem különösebben, viszont az tény, hogy jó szakembernek számít. Hát, ha már csak belőlük válogathatunk... )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!