Szerintetek ez a teszt pozitív? 3 napja késik a nem várt.
Figyelt kérdés
Elég halvány csík a képen, szerintem látszik. Holnap újra tesztelek reggeli első vizeletből. Pusztán a véleményetekre lennék kíváncsi.
2021. jan. 13. 23:40
1/10 anonim válasza:
Szia!
Ne haragudj, de ez így negatív. Valószínű átütött a kontrollcsík. Állítgattam, stb, de nincsen színe. Ráadásul szét van szedve a teszt. Ha pozitív lenne, akkor nem kéne szétszedegetni.
2/10 A kérdező kommentje:
Szia! Dehogy haragszom! Köszi a gyors választ. Azért szedtem szét, mert az üveg miatt nem látszódott a képen semmi, élőben meg igen. Minden esetre reggel még egy próba.
2021. jan. 13. 23:46
3/10 anonim válasza:
#1 vagyok,
Igen, megértem, de tapasztalat, hogy ami képen negatív az üveg ellenére, az nem tekinthető pozitívnak. Ettől még lehet reggel pozi :) 3 nap késésnél egyébként 10-es tesztnek minden napszakban mutatnia kelleme, ha nem csúszott az ovu
4/10 anonim válasza:
Ennyire halvany csik egyelore negativ. Szerintem ne holnap reggel tesztelj, hanem adj meg neki 1-2 napot. Akkor ha terhes vagy, mar nagyon latszodnia kell majd a csiknak.
5/10 anonim válasza:
Nem, nem pozitív. A Predictor mindig ilyen, negatív.
7/10 A kérdező kommentje:
Ma reggeli
Innen nekem nem kérdés ! :) kértem is dokihoz időpontot. Köszi mindenkinek a választ! :)
2021. jan. 14. 10:06
8/10 anonim válasza:
Szóval a tegnap esti teljesen negatív 10-es Predictor után ma reggel a 25-ös Gabriellel full pozitívat teszteltél?
9/10 anonim válasza:
Persze a tegnapi teszt full halvány alig látszik, a Gábriel 25ös meg full erős. Másnapra nem lesz ilyen erős... Miért kell kamuzni,nem értem...
10/10 anonim válasza:
Ezt én sem hiszem el. Predictor leugeott volna már este, ha ilyen reggel a Gabriel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!