Lehetséges, hogy 9 hetes ultrahangról adjanak fényképet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 18:34
1/11 anonim válasza:
én kaptam a 7 hetesről és a 10 hetesről is.
2/11 anonim válasza:
Én az első három alkalommal magánrendelőben voltam UH-on (7., 12. és 18. hetesen), ott mindig kaptam képet. A 7 hetesen szinte alig látszik valami, de én sokat nézegettem!
3/11 A kérdező kommentje:
Fotópapírra nyomtatják,mekkora vagy milyen a kép maga?:) Majd szeretnék én is
2010. aug. 14. 18:42
4/11 anonim válasza:
kicsivel kisebb, mint egy normál fénykép. Sima, kicsit fényes papírra nyomtatnak, nem fényképpapírra.
5/11 anonim válasza:
nekem is az első kép 9 hetesen készült,a második 18 hetesen.
6/11 anonim válasza:
Én minden ultrahangon kaptam képet. Ezt fényes papírra nyomtatják. Fényképet majd 4D-n adnak.
7/11 anonim válasza:
Én már 5 hetesen is kértem képet! A doki jót mosolygott, mondta hogy nem is látszik még szinte semmi, de nekem az a kép akkor hatalmas öröm volt:-D
8/11 anonim válasza:
De jó nektek. :( Én 8 hetesen voltam először uh-on,16mm-es volt a pici,és kérni akartam egy emléket róla,mondtam,h ha kell kifizetem.De azt mondták nem adnak.... :( Szerintem nem fogok egyikről sem kapni... :(
9/11 anonim válasza:
Ez mondjuk szemétség, hogy nem adnak képet! Fizeted a TB-t és járna, mivel a vizsgálathoz tartozik, a másik pedig hogy az is egy bizonyíték, hogy megjelentél a kötelező uh-kon! Persze a papíron aláíratnak veled egy rakás olyan vizsgálatot, amit el sem végeztek rajtad, a TB meg perkál utánad persze!
10/11 anonim válasza:
Én 12 hetes uh-n kértem először, 1000 ft ellenében kaptam. CD-t is vittem, de arra nem volt lehetőség. Mindenhol más gépekkel dolgoznak. Lehetséges, azért nem adtak, mert régi típusú a gép vagy pl én először a védőnőnél kérdeztem rá, mert bnöimtől hallottam első alkalommal kötelesek adni, Ők is kaptak, pedig nem kértek. Védőnő válasza az volt, hogy newm mindenhol van nyomtató az uh-kon s lehetséges azért nem. ztán rákérdeztem az orvostól, hát fizetős volt s mivel nem szóltam azért nem adott. De honnan tudjam? ha az első terhességem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!