17 hetes vagyok. Hol keressem a szívhang figyelővel a magzatot?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 21:20
1/6 anonim válasza:
Nagyon lent a szemèremdombnàl mèg.
2/6 anonim válasza:
Attól is függ, épp hogyan fekszik. Én akkor találtam meg először az otthoni szívhangfigyelővel, miután aznap jól megnéztem, hogy a doki is hová rakta az uh-fejet. Ez nekem akkor lenn volt kb. a bugyivonalnál, bal oldalt. A leleten az állt, hogy a baba ekkor fejvégű fekvésben volt. A genetikai uh-kor viszont keresztben feküdt, akkor kicsit magasabban találtam meg a szívhangot.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó helyen hallottam, nagyon lent, picit bugyivonal alatt, jobb oldalt :) Csak azért gondolkoztam, hogy tuti Ő-e meg hogy fér el olyan pici helyen 😅
Elég gyors hangot hallottam, remélem nem valami mást találtam meg 😂 szerdán megyek uh-ra, de izgulok. :)
2021. jan. 14. 12:03
4/6 anonim válasza:
A baba szívhangja kb. kétszer gyorsabb a sajátodénál. Ha egy gyorsabb dobogást találtál, azt nemigen lehet összetéveszteni semmivel, mert a saját szervezetedben nincs ilyen gyors áramlás sehol :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
Csak azért gondokoztam, hogy tuti Őt hallom-e, mert mindenhol sihuhura meg patadobogásra hasonlították. Hát ez a hang pont olyan, mint az én szívhangom csak gyors.🤷
2021. jan. 14. 13:50
6/6 anonim válasza:
Az lesz az :) én se buborékoknak érzem a magzatmozgást. Ezek csak ilyen félig-meddig passzoló hasonlatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!