10 nap kell a nemvárthoz és ma délután ilyet teszteltem 25 ös erősségű teszt de már 3 hónapja összevissza jött meg és barnázok egy kicsit már 4 napja holnap megyek vérvételre a dokihoz 😍😍😍igazából nem is tudom mikor van a nem várt szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 14:47
1/11 A kérdező kommentje:
Hogy tudok képet csatolni?
2021. jan. 11. 14:50
5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell
2021. jan. 11. 17:53
6/11 anonim válasza:
Ha 10 nap van a menstruaciodig akkor a teszted vagy hibas, vagy nincs rajta semmi, vagy tenyleg egyertelmuen pozitiv, de akkor mar egy ideje terhes vagy, tehat holnap ne csak vervetelre menj, hanem nogyogyaszhoz is, mert ki tudja hany hetes lehetsz, jobb ha megnezi. Vagy kemiai terhesseged van, es azert barnazol, mert hamarosan meg fog jonni.
Amugy ha babat szeretnetek, akkor kezdeni kene valamit a ciklusoddal, mert az semmi jot nem jelent, ha ossze-vissza jon meg. De remeljuk, hogy az a teszt tenyleg pozitiv, es minden rendben lesz a babaval :)
7/11 anonim válasza:
"Képküldés - Képfeltöltés - Ingyenes és gyors képfeltöltés közvetlen linkkel!" [link]
Itt nagyon egyszerű, felteszed majd linket másolog és ide beteszed
10/11 A kérdező kommentje:
Kémiai volt 😢voltam nőgyógyászhoz, de azóta sincs menzeszem érdekes véreredmény holnap lesz de ő nem lát terhességet de szerintem nem is láthat ha az lenne akkor sem a ciklusom október óta rendszertefejeztem be a fogamzásgátlót.
2021. jan. 13. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!