Műkörmépítéssel foglalkozó kismama vagyok! Ártalmas a babának?
Kérem, csak műkörmös kismamák, anyukák írjanak!!!A liqvid ártalmas?nagyon büdös, egész nap azt szagolom, meg a vegyszerek amikell előkészítem a körmöt, meg a fodrász cuccai is gázosak....
Tudom, alapjáraton ezek mid ártlamasak!!!Akinek van már tapasztalat kérem segítsen!!Most már csak zselés körmöket csináljak???
vagy használhatom a liqvidet?van abból odorless, de azzal nagyon rossz dolgozni.....
köszi előre is
jajjj, köszi a gyors választ!!!!
te akkor liqviddel nem is dolgozol?szted az odorless(szagtalan-levegőre kötő, sztem ugyan olyan szagos )nem olyan ártalmas?nem akarom teljesen "letenni "a a porcit, sok vendégemnek, csak az a jó.....
úgy magam miatt nem érdelek a liqvid, mert engem nem zavar a szaga, sőtt....csak a baba miatt....
én is végig szeretnék dolgozni, de nem mondhatom a vendgeimnek egyik napról a másikra, hogy bocsi, de nem csinálok porci körmöt...:(((
nagyon tanácstalan vagyok...sztem nődokim nem is fogja tudni milyen anyagokkal dolozok, ha rákérdezem, hogy árt e babának
pont ma vagyok 5 hetes....ilyenkor kezdd kialakulni minden fontos kis szerve...nagyon félek, hogy ártok vele
a por ellen tudok védekezni, de pl tip, vagy porcioldásra használt aceton ellen, liqvid ellen, előkészítő folyadékok ellen nem tudok sehogy sem, csak ha teljesen kizárom őket....
mondjuk még a szagtalan Odorless kiqvidet bepróbálom, hátha
Ha van még valaki, aki tud tanácsot adni, vagy van tapasztalata, kérem írjon!!!!!!!!!
Szia!
Ezt találtam neked egy weblapon, ahol kismamák kérdeznek orvosoktól:
Kérdés:
A műköröm felrakatása mennyire veszélyes a magzatra? Gondolok itt a ragasztóra, zselézésre.
Válasz:
Magából a már felrakott műkörömből biztosan nem szívódik fel a magzatra káros mennyiségben vegyi anyag. Inkább a felrakást tartom aggályosnak, ugyanis ekkor több órán át szívja a kismama az egyébként meglehetősen agresszív oldószer gőzét. Arra vonatkozó vizsgálatról viszont nincs tudomásom, amely vizsgálta volna akár a műköröm viselés, akár a felhelyezés hatásait a magzatra.
Dr. Ács Nándor
Üdv: 32 hetes kismama
jajjj, csajok!!!!de ti mindd azt írjátok, hogy ti nem bírtátok az ülést, meg a aszagokat...nekem ezzel nincs gondom...én csak a baba miatt aggódom....
én bírom az ücsörgést is meg a szagokat is.....csak a baba????
ettől félek én is, hogy ha rákérdezek a dokimnál ő sem fog tudni segíteni, azt meg nem akarom, hoy eltiltson...:(((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!