Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 12.dpo-n ez a...

Tin2011 kérdése:

Szerintetek 12.dpo-n ez a teszt biztos terhességet jelez?Predictor early.

Figyelt kérdés

2021. jan. 8. 08:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
Bizonytalan? Miben? A tájékoztató is írja, hogy egy csík negatív, kettő pozitív. Alap értelmi szintet igénylő feladat. Nem láttam más okét, hogy megkérdezted, egyedül a mutogatást. Na de hogy ne hidd, hogy bántani akarlak: GRATULÁLOK! :D
2021. jan. 8. 10:13
 12/21 anonim ***** válasza:
pardon: *okát
2021. jan. 8. 10:14
 13/21 A kérdező kommentje:
:), nem tudtam,hogy mennyire megbízható a teszt fajtája, hogy értsd..nem éreztem bántásnak,de azért nem is indult simán a mai napod..vagy alapból ilyen vagy?Remélem már jobban alakul..:)
2021. jan. 8. 10:15
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Alapból ilyen vagyok.
2021. jan. 8. 10:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát jó, valószínüleg jó fej lehetsz,csak nen szereted ha valaki bizonytalan,esetlen.Azért köszi a hozzászólásod,most írtam először ide,és ezt is építő jellegű kritikának veszem. :) Szép napot! :)
2021. jan. 8. 10:32
 16/21 anonim ***** válasza:
13%
Te kérdező, te ne kezelj már le mást. Teljesen egyértelmű a teszted, örvendezz és gratuláltass a barátaiddal, vagy álszenteskedés nélkül tedd fel a képet és akkor sokan fognak gatulálni.
2021. jan. 8. 11:21
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, he. Ha két csík van egy teszten, akkor minek rakod fel, csak gratuláltatsz, savanyú a szőlő, mert másnak bezzeg nem jön, de más bezzeg el tudná egyedül is dönteni.

Ha meg nincs csík, akkor vak vagy, -általában- korán teszteltél, akkor se vagy terhes, mit haluzol már oda, ne kattanj így bele, másnak se jön, de más bezzeg látná is, hogy nincs ott semmi.

Tök mindegy, csak lehessen adogatni ki a feszkót. Szuper csajok vagytok, tényleg. 😁

2021. jan. 8. 13:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozi, de mivel a predi elég érzékeny teszt, jobb ha 2 nap múlva megismétled, hogy erősödött-e vagy sem.
2021. jan. 8. 14:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Ilyen Eros tesztem nekem is volt. De baba sajnos nem. Kíváncsi vagyok nálad hogy alakul.
2021. jan. 8. 19:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2021. jan. 8. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!