Van olyan, hogy valakinek egész terhesség alatt nem tudják megállapítani a babája nemét, mert rossz pozícióban fekszik?
Nekem is volt ilyen egyek csokit, igyak kólát, guggoljak le, hajoljak le meg hasonlók, annyit ért, hogy semmit. Nem volt vevő az uh-kra na :D
Amúgy mi a szobát is krémszínűre festettük, amúgy is olyasmire akartam, utálom ez a kék rózsaszín szokást, úgy voltam vele az ha fiú lesz sem olyan vészes, de amúgy lány lett.
Nagyjából mindenből próbáltam unisexet, fiút akartam, de éreztem hogy lány lesz, szóval többségében azért vettem lányosabb dolgokat is, és nem nyúltam mellé, az lett :) Úgy voltam vele, ha mgéis fiú akkor max kicseréltetem vagy valami, nem aggasztottam magam ezen. De mint mondtam szoba krémszínű lett,babakocsi szürke, amiből kicsit lányosabbakat vettem az a pelenkázóalátét nyuszis hercegnős meg ilyenek. Ruhákat többségében fehéret vettem elején, így az is mindegy volt, meg vettem abból pl sok kéket is,én a mai napig sok kéket adok a lányomra, már 2 éves elmúlt, jól is áll neki, szóval emiatt engem sem aggasztott nagyon, hogy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!