Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek egész terhesség alatt nem tudják megállapítani a babája nemét, mert rossz pozícióban fekszik?

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Menjetek 4d uhra az ott dolgozo szonografusok nagyon sokat latnak, nekem 16. Heten fixre mondta a szonografus holgy hogy lany es az is lett. Konkretan az elso 5 mpben. Egyebkent jo elmeny is egyben:)
2021. jan. 5. 17:10
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
2es vagyok, voltam 4 meg 5D-n is, igazából ha úgyfekszik elmehetsz 1000D-re is akkor se fogja látni..Nekem elől fekvő méhlepény volt, teljesen el volt mögötte bújva a baba, alig tudták vizsgálni egyéb fontos dolgait is, nem hogy a nemét.
2021. jan. 5. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Bátyámat születésekor tudták megmondani.
2021. jan. 5. 20:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Miért? Olyan nagy bűn, hogy tudni akarom a gyerekem nemét, csak mert másoknak jó úgy, hogy nem tudja? Fektettem egy kérdést. Oké, egészséges, Hál' Istennek, de attól még szerintem rendben van az is, ha valaki nem akar mindenből unisexet venni a gyerekének, nem kell privátba mocskolódni!
2021. jan. 5. 23:18
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha valaki "privátban mocskolódott" neked, akkor válaszolj neki privátban, mert így tök értelmetlen a kifakadásod, a teljesen normális hangvételű hozzászólásokra. (#10 voltam)
2021. jan. 6. 10:57
 16/18 anonim ***** válasza:
96%
12 ezt nem tudtam, azt hittem van valami trukkjuk hogy elmozgassak a kis delikvenst 😂 legalabbis a genetikain nem lattak valamit es ugralnom kellett meg forgolodnom. Egyebkent nekem 12. Hettol lanyt mondtak mindig, megos csak unisex cuccokat vettem mert fiut ereztem. Nekem pont felesleges volt tudnom, nem hittem el 😅
2021. jan. 6. 11:55
 17/18 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is volt ilyen egyek csokit, igyak kólát, guggoljak le, hajoljak le meg hasonlók, annyit ért, hogy semmit. Nem volt vevő az uh-kra na :D

Amúgy mi a szobát is krémszínűre festettük, amúgy is olyasmire akartam, utálom ez a kék rózsaszín szokást, úgy voltam vele az ha fiú lesz sem olyan vészes, de amúgy lány lett.

Nagyjából mindenből próbáltam unisexet, fiút akartam, de éreztem hogy lány lesz, szóval többségében azért vettem lányosabb dolgokat is, és nem nyúltam mellé, az lett :) Úgy voltam vele, ha mgéis fiú akkor max kicseréltetem vagy valami, nem aggasztottam magam ezen. De mint mondtam szoba krémszínű lett,babakocsi szürke, amiből kicsit lányosabbakat vettem az a pelenkázóalátét nyuszis hercegnős meg ilyenek. Ruhákat többségében fehéret vettem elején, így az is mindegy volt, meg vettem abból pl sok kéket is,én a mai napig sok kéket adok a lányomra, már 2 éves elmúlt, jól is áll neki, szóval emiatt engem sem aggasztott nagyon, hogy nem tudom.

2021. jan. 6. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Igen szerencse pl hogy divat most a szurke en is ilyen babakocsit vettem. Nalunk egyedul anyam vett rozsaszint mert o biztos volt 😂Szerintem ha valakinek fixen fiut mondanak az tuti a kukac miatt:) de nekem vegig szerencsem volt az uhkkal.
2021. jan. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!