Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Barátommal nem védekezünk, viszont sosem élvezett belém. (Tudom az előváladéktól is meg lehet termékenyülni, azt is tudom hogy hülye vagyok, kérlek ne írjátok le mert így is nagyon rosszul érzem magam)

8 napja késik. 7 napja olyan tüneteim vannak mintha megakarna jönni: fáj a hasam, folyton éhes vagyok, fáj a cicim, gyakran kell pisilnem és folyton sírok

2021. jan. 3. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

A mindjart megjon erzes nekem csak aznap volt mikor meg kellett volna jönnie utana nem. Aztan a cicim lett nagyobb vagyis mar kozben is.

Akár lehet terhes is ha szuper termékemy vagy vagy echte kozepidoben voltatok egyutt.

2021. jan. 3. 22:36
 12/16 anonim válasza:
Mi lett a teszt eredménye?
2021. jan. 9. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Csináltatok tesztet kérdező?
2021. jan. 10. 00:30
 14/16 A kérdező kommentje:

Csináltam tesztet, ami negatív lett, de még mindig semmi. Cicim még mindig fáj, sokat pisilek, meg elég furán érzem magam

Hétfőn hívom a dokit

2021. jan. 10. 08:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehetsz
2021. jan. 26. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy terhes, izgulok érted, hogy ne legyen semmi komoly ami miatt nem jött meg, csak a stressz. 🤞🏻
2021. jan. 26. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!