Szerintetek, aki ezt irta kamuzhatot? Az az igazsag ettol nagyon beparaztam, mi van ha nekem se vette eszre a doki, hogy terhes vagyok.
2021. jan. 2. 22:26
2/12 anonim 

válasza:

Hát nehéz elhinni hogy az ultrahang nem lát egy ilyen idős terhességet, főleg hogy az első genetikai uh 12 hetesen van ahol konkrétan már az ujjait számolgatták nekünk...
3/12 anonim 

válasza:

Nem
Csak 30 éve lehetett.
12. Heti genetikain a péniszét és az ujjait felismertem
..
Én, mint laikus...
De 7 hetesen a 10,5 mm babámat is azonnal láttam
4/12 anonim 

válasza:

Már megint te? Pszichiátert kéne már megcélozni, de villámgyorsan.
5/12 anonim 

válasza:

15. héten már vagy 8 centi a gyerek, aki azt nem látja az vak.
6/12 anonim 

válasza:

6 hetes ultrahangon latszott a kisfiam.. ez kamu
7/12 anonim 

válasza:

Menj már el orvoshoz, az ég áldjon meg. Nem normális, hogy ennyire rettegsz a terhességtől. Amúgy amit belinkeltél, az vagy totális kamu, vagy 30 évvel ezelőtt történt, amikor még kb akkor se láttak semmit az UH-n, amikor mindenórásan vizsgálták az anyukákat (férjemről még akkor is állította az orvos, hogy lány lesz... Hát, nem az lett).
8/12 anonim 

válasza:

Én is ezt akartam mondani, hogy max 1980ban.
A legnagyobb gyerekem 15 éves, de már az ő nemét is eltalálták 12 hetesen.
Mai világban kizárt, hogy ekkora terhességet (de akár egy 8-10 heteset ne vegyenek észre uh-n).
9/12 anonim 

válasza:

Nem letezik, 6 hetesen mar embrio volt a babam,akit en is tisztan lattam. 12 hetesen pedig en lattam meg a peniszet,dokinak meg se kellett szolalnia. Lehet,70-80as evekrol irt az a valaki, akkor talan elhiszen, vagy pedig kamuzik. De mostmar tenyleg leallhatnal...
10/12 A kérdező kommentje:
A no, akit mutattam 2014- ben irta ezt ki...9
2021. jan. 3. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!