Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen mondjam el a...

Hány hetesen mondjam el a szüleimnek, hogy unokájuk lesz?

Figyelt kérdés

Még náluk lakunk.Nem akarom, hogy azt higyjék, hogy a nyakukra szülöm a babát. 20 vagyok, férjnél, készül a ház. Sajnos nem biztos, hogy elkészül mire jön a baba.

Meggondolatlanok voltunk, hogy bevállaltuk?

2008. dec. 1. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ha a kész tények elé akarod állítani, akkor 12hetes uhval mond el nekik.

Amúgy ha tudják, hogy nemsokára egy éven belül el fogtok költözni, akkor nem hiszem, hogy bajuk lesz.

Meggondolatlanság akkor lett volna a pici, ha 20 évesen egy buli után maradtál volna úgy, és nem lenne semmi hátteretek.

Én még három hetet várok, és az anyukámék is tudni fognak az uniról. Az anyósomék tudnak már róla... Nálunk márciustól fogunk felújítani... addig meg leszünk valahogy, plusz esküvő és egyebek...

2008. dec. 1. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el nyugodtan.Én mondjuk nem vagyok babonás,h a 12.hétig mindenkinek kuss,mert különben elmegy.Meglepetés baba volt,és amint elhatároztuk,h élni hagyjuk,akkor amint személyesen találkoztunk elmondtuk nekik.
2008. dec. 1. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a 12. héten mondtam el!És elvittem anyut az uh-ra!Aztan most hogy 13 hetes multam mondtam el a mamáknak.....De ahogy te érzed azt tedd!!!Minden jot!!!
2008. dec. 1. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebbe az évbe ez a második terhességem gondoltam most kivárom a 12 hetet nem lakok a szüleimmel de pár napot otthon töltöttem hányingerem stb nem volt egy picit híztam a cicik nagyobbak lettek és anyukám 3 gyerek után észlelte hogy kicsit változok és egyből rá is kérdezett így ő már a 9 héten megtudta
2008. dec. 1. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az elso hozzaszolo is irta, nem felelotlenseg, hisz komolyan gondoljatok es epititek a jovotoket...Valoszinuleg nehezebben fognak majd elengedni benneteket, ha mar a baba is ott lesz:)

Mi elég hamar beavattuk a szuloket, amint kiderult, hogy baba lesz, mivel a párom épp utazott kulfoldre dolgozni és féltem, hogy kozben elszolom magam:) De lényegében csak ok tudtak akkor még, majd pár héttel késobb a barátnoim, ill. a család is.

2008. dec. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!