Tudnatok nekem mondani lany neveket?
Figyelt kérdés
Lany neveket szeretnek kerni hogy irjatok legyszi :)
26hkm
2020. dec. 31. 22:52
11/14 anonim válasza:
Ez volt 2019-ben születettek között a 100 leggyakoribb: Hanna, Anna, Zoé, Luca, Léna, Emma, Zsófia, Lili, Boglárka, Mira, Lilien, Nóra, Jázmin, Laura, Maja, Sára, Lara, Lilla, Izabella, Gréta, Alíz, Fanni, Adél, Flóra, Csenge, Dóra, Dorina, Zselyke, Réka, Dorka, Liza, Janka, Liliána, Olívia, Viktória, Eszter, Natasa, Noémi, Petra, Bianka, Szofia, Panna, Vivien, Emília, Szófia, Rebeka, Kamilla, Blanka, Szofi, Szonja, Júlia, Lia, Abigél, Amira, Elizabet, Lotti, Mia, Bella, Eliza, Fruzsina, Milla, Natália, Norina, Hanga, Boróka, Johanna, Linett, Regina, Róza, Tamara, Panka, Borbála, Zorka, Mirella, Alexandra, Kinga, Kiara, Emili, Zita, Emese, Letícia, Hédi, Lujza, Bíborka, Vanessza, Diána, Dorottya, Kincső, Dalma, Veronika, Barbara, Lora, Vanda, Enikő, Virág, Tímea, Zara, Elena, Nara, Rozina
12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek🥰
Boldog Uj evet🥂🥰❤
2021. jan. 1. 13:51
14/14 anonim válasza:
Mi most tervezzük a 4.babát,3 fiam van, így remélem, ha összejön a baba, kislány lesz😁, persze mindegy, csak egészség legyen.
Én a Léna neven gondolkodtam, de az már sztornó, az unokatesóm azt választotta a kislányának. Így Nina lesz vagy Lia, ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!