7 hete voltam parommal egyutt, tegnap voltam dokinal es azt mondta, hogy nincs ott semmi, akkor ez mar biztos?
Figyelt kérdés
Egy ideje probalkozunk, es nagyon bele elem mar magam.2020. dec. 29. 18:40
2/10 anonim válasza:
Biztos,hogy nincs baba.Majd legközelebb...Ne görcsölj rá nagyon,mert annál inkább nem sikerül.Össze fog jönni ha itt az ideje,én is ezzel biztatom magam
3/10 anonim válasza:
Szia
Mi nagyon sokaig probalkoztunk dokik mar kitalaltak mindent
Aztan most 2hete pozitivat teszteltem
Ugy hogy nem gondoltam volna h baba van mert mindig kesett a menstruaciom
Elengedtuk a baba dolgot es tessek jott akkor amikor tenyleg nem szamitottunk ra igazi meglepeteskent karacsonyi ajandekkent
Soha ne add fel es ne gorcsolj ra es hidd el jonni fog ❤️
Sok sikert kivanok :)
6hetes kismama:)
4/10 anonim válasza:
De ha az orvos megerositette hogy nincs ott semmi akkor sajnos nincs :\
5/10 anonim válasza:
Ilyenkor már észrevette volna. Tehát nincs.
6/10 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem, merr halottam mar, hogy valakinek 10 hetesen vettek eszre pedig tobbszor volt uh- an.
2020. dec. 30. 20:53
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Igaz
2020. dec. 31. 14:09
9/10 A kérdező kommentje:
Csak mar ugy erzem, hogy begolyoztam. Allandoan figyelem a hasam es a melleim, hogy nem e valtozik.....
nem tudom miert ne tudom elhinni. 😔
2020. dec. 31. 14:32
10/10 anonim válasza:
Ne add fel jonni fog majd mikor nem gondolsz ra.
De sajnos ezt eroltetni nem lehet Sok sikert kivanok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!