Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duphaston mire jó? Napi...

Duphaston mire jó? Napi kettőt kell szednem, ma léptem az 5.hétbe.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudni kell h van 2 egészséges gyermekünk. De volt most nyáron misseb abom sajnos 7.hetben jártam. Most dec. 27en teszteltem pozitivat, és ma is,mára erősödött a csík. Ma kellett mennem orvoshoz, de még csak megvastagodott mehnyalkahartyat látott a doki és duphastont írt ki. 7en kell mennem kontrolara. Kérlek mondjátok h velem marad a baba nagyon vagyunk rá.
2020. dec. 29. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom vetélés megelőzésére adták.

[link]

2020. dec. 29. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen,vetélés megelőzésére van amit sokszor a progeszteron hiány okoz,bár nem mindig az a vetélés fő oka,de ezt legalább ki akarják zárni.
2020. dec. 29. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha csak progeszteron hiány van nálad és a gyógyszert használod akkor valószínű segíteni is fog.Vetélésen átesetteknek általában szokott segíteni.
2020. dec. 29. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 3 naponta csinálok majd tesztet h nem e fog halvanyodni. 7.en megyek orvoshoz, kerlek gondoljatok rám. Remélem megmarad
2020. dec. 29. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Megy a drukk 😊
2020. dec. 29. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező hogy vagytok?
2021. febr. 20. 08:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia :) beleptunk a 2.trimeszterbe.Jol van a baba hal Istennek. Köszönöm kérdésed
2021. febr. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!