Más is "ellustul" az utolsó hetekben?
Én is így vagyok vele. Reggel korán fent vagyok bírom is kb 1órát aztán visszafekszek és alszok tovább. Ma voltam tanácsadáson mentem 7-re végeztem 8.30ra hazaértem lefeküdtem és aludtam 10ig. Tegnap is hasonlóképp voltam még délután is elszundítottam de estére olyan fáradt lettem mintha egész nap dolgoztam volna.
38hkm
Szia!
37+2h kismami vagyok, a második babóval.Hát én is rettenetesen ellustultam.Én is sokszor csak ücsörögnék és pihennék, amit persze a 2 éves kisfiam elég rosszul tolerál,de hál istennek amikor a férjem haza jön elég sokat foglalkozik vele és olyankor tudok pihenni.
Viszont vannak napok amikor rám jön a takaríthatnék(fészekrakás) és meg sem állok, mindig találok valamit amit még meglehetne csinálni.Álltalában akkor hagyom abba, ha a fiam elkezd rajtam lógni, és követeli a figyelmet, vagy ha a kiscsaj a pocakan jelez, hogy elég volt.(pl. derék fájás, láb fájás, vagy elkezd keményedni a hasam)
Szerintem ez teljesen normális, főleg ebben a melegben.Eleve most már azért egy elég nagy súlyt hordozol, nehezen mozogsz, és a meleg is kiszokta fárasztani az embert, még a nem terhes nőket is. Én nekem pl. már rémálom az esti wc-zés, mert max 40-50 cm magas az ágyunk, és elég nehéz onnan felkelni 2-3 óránként.
Minden jót, és kitartást, a szülés után ez elfog múlni!
Könnyü szülést, és jó egészséget majd! :)
Szia, hajjaj, én is átmentem lusti üzemmódba :)! Hajolás, pár lépés ez mind nem kicsi erőfeszítés most!
35 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!