Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek 4d-s Uh-ra és...

Holnap megyek 4d-s Uh-ra és down-kór szűrésre. Ehetek előtte? Se a dokim, se a védőnőm nem mondta, hogy ne egyek.

Figyelt kérdés
12 hetes kismami
2008. dec. 1. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet enni: Én ettem. ez ultrahang
2008. dec. 1. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
és nagyon sokat igyál, mert akkor nagyon jó képet fog mutatni az UH!!!Nekem a 12. héten megmondák, hogy fiú, és már it szuszog mellettem egy kis kukacos :D
2008. dec. 1. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az evést nem az ultrahang miatt kérdezte, hanem a Down szűrés miatt. Mivel az vérvétel.

De megnyugtatlak ehetsz bátran, a Down szűrésen a vérben olyan fehérjék jelenlétét vizsgálják, amiket nem befolyásol, hogy ettél-e előtte vagy sem. Nehogy kiszédülj a vérvételnél, mire odáig eljutsz, reggelizz rendesen! :-)

2008. dec. 1. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:

UH előtt 30 perccel egyél egy csokit attól majd jól beindul a picur. Én ma egyek 4D-re és már a csoki is be van készítve.

31+4 heteske

2008. dec. 1. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:

A szűrés miatt kédeztem,nem pedig az Uh miatt :)

Vérvételnél mindig rosszul vagyok, akkor eszek előtte.Köszönöm a tippeket!Sok boldogságot nektek!

2008. dec. 1. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:

A 12-13. hetes down szűrés az annyit tesz hogy uh-on megnézi a tarkó redőt (NT)ami akkor jó ha 3mm alatt van.Enni és inni is lehet előtte.Ilyen korán még hüvely uh-t készítenek akkor az a jó ha üres húgyhólyaggal mész be,de készíthetik hasin is akkor meg akkor fog jobb képet mutatni ha tele a hólyag.

14h

2008. dec. 2. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Bár jelentősége már nincs, mert a kérdező már túl van a vizsgálaton, csak tájékoztatásul ( utolsó válaszra reagálva ), nálunk van vérvétel is 12 hetesen Down-ra, a kórház finanszírozza, amúgy önköltségesen 30-40.000 Ft-os vizsgálat. És ezek szerint ott is van ilyen, ahol a kérdező lakik.
2008. dec. 3. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!