Mennyit szamit ha a paromnak van iker tesoja? Marmint ha en terhes leszek mennyi a valoszinusege hogy ez alltal iker babam lessz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 15:37
1/11 anonim válasza:
Nincs köze hozzá, anyai ágon öröklődhet
2/11 anonim válasza:
Különbséget kell tenni egy- és kétpetéjű ikreket illetően. A kétpetéjű ikreknél violens ovulációt szoktak említeni, egypetéjűeknél is inkább az anyai szervezet okozhatja a pár sejtes "embrió" szétválását.
3/11 A kérdező kommentje:
1 hete pozitivat teszteltem.
A parom iker.
Elso baba lessz 24 eves vagyok.
Megmondom oszinten felek attol, hogy ikrek.
Kb hanyadik heten derul ki ha ikrek?
2020. dec. 24. 15:48
4/11 A kérdező kommentje:
A parom ket peteju
2020. dec. 24. 15:49
5/11 anonim válasza:
A betűiden már fel lehet fedezni valamiféle iker-effektust :)
"álltal"
"lessz"
Szerintem ikrekek lesznek!
6/11 anonim válasza:
Két petéjű iker vagyok (nő) és egyik terhességemből sem lettek ikrek. Igaz, most a másodiknál az orvos azt mondta a 12 hetes uh-n, hogy annak indult, csak az egyik elhalt. Szerintem a te esetedben kicsi rá a valószínűség.
7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt boldog karacsonyt
2020. dec. 24. 18:21
8/11 anonim válasza:
Apósomék egypetéjű ikrek. 5 gyerekük van, 9 unoka, sehol nem lettek ikrek. Egyik családnál a másik ágról is voltak ikrek, mégsem lett iker gyerek.
9/11 anonim válasza:
Dédimék ikrek
Ott 1 unoka lett iker
Más nincs a családban, pedig ott 8-en tesók..és mindenhol 2-3 gyerek van, van ahol màr unoka is 2-3
10/11 anonim válasza:
képpetéjű ikreket már akkor észrevesznek, mikor először láthatóvá válik uh-n a petezsák, mivel kettő van belőle, különböző helyen. Egypetéjű ikreket legkorábban akkor, mikor a petezsákon belül láthatóvá válik, hogy két szikhólyag van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!