Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes terhes vagyok . UH...

5-6 hetes terhes vagyok . UH állapították meg! A vérzésem szept 24-én volt így 10-11 nek kellene lennem. Lehet hogy elhalt?

Figyelt kérdés

Nagyon aggodom mert 40 éves vagyok és Ő lenne a mi közös babánk a Párommal van már gyermekünk de nagyon szeretnénk ha megmaradna.

Állandóan görcsölök kicsit vérezgetek az orvos nospát és folsavat írt fel és 2 hét mulva kell viszamennem.

2008. dec. 1. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

max 8-9 hetes lehetsz. de lehet a peteérésed késett és csak október végefelé tapadt meg.

ha szept 24-én volt az utcsó vérzésed akkor ha pontos ciklusod volt akkor okt 8 akörül volt peteérésed ami kb okt 22- körülre ágyazódott be teljesen. így az orvos pontosan annyinak látja amennyi lehet. valószínü 5-6 hetes nagyságú és valami aprócska szívhang már lehet, ha elhalt akkor 2 hét múlva megtudod, vagy közben meg jön a mensid.

de ne aggódj, pl a túl sok stress korai vetéléshez vezet. pláne hogy ezen agyalsz.

2008. dec. 1. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Én nem értem a dolgot, mert nekem szept 10-én volt meg utoljára, és én 12 hetes vagyok. Lehet, hogy sokkal később volt peteérésed.
2008. dec. 1. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szept 24 volt az utolsó mensid, akkor 9 hetes terhes vagy. Ettől még a magzat lehet 5-6 hetes, bár tudom, hogy hülyén hangzik.

A 9 hetes terhességnél átlagos 28 napos ciklushossz mellett a magzat tényleges kora 7 hét, vagyis 1-2 héttel később estél teherbe, mint azok, akiknek a 14-ik napon van ovulációjuk.

Vagyis 9 hetes terhes vagy, a magzat tényleges kora pedig 5-6 hétnek felel meg. Ez azért fontos, mert ezáltal pontosabban tudják számolni a szülés várható időpontját.

A másik nem vidám verzió, hogy nem fejlődik megfelelően, és ez okozza a panaszaidat is. Akkor viszont lehetséges, hogy sajnos elveszíted. Nem hívott vissza az orvos, hogy egy hét múlva megnézze, hogy fejlődik? Ha ugyanis kisebb a magzat, mint a terhesség kora alapján lennie kéne, vissza szokták hívni a kismamát. A második vizsgálatnál pedig, ha kiderül, hogy fejlődött az előzőhöz képest, akkor tényleg csak annyi történt, hogy későbbi a fogantatás időpontja. Remélem nem volt túl bonyolult, kicsit hosszú lett.

2008. dec. 1. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
szia, nem biztos, hogy baj van, nyugodj meg, az idegesség nem jó! Terhesvitamint nem ajánlott a doki? Magnéziumot a görcsökre? Én az elevitet csak ajánlani tudom, az elején nagyon sokat számít a babának! (van más terhesvitamin is, a gyógyszertárakban utána tudsz nézni) Drukkolok Nektek!
2008. dec. 1. 15:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat remélem alaptalanul aggódom !

Csak 2 hét mulva fogok megnyugodni a következő ultrahangon.

2008. dec. 1. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem szept.20.-án volt utoljára a vérzésem.11.10-én 13*10-es petezsáknál 5 hetes terhes voltam, majd rá 2 hétre/11.26-án/ 8 hetesnek megfelelő volt a terhességem.Ami azt jelent 2 hét alatt 3 htet nőtt.Ráadásul már 10 hetesnek kéne lennem.De csak 9 hetes vagyok.Bár én azt is tudom hogy később fogant a baba.Ne izgulj.Ja és én is véreztem 5 hetesen, de én kaptam rá utrogestant/sárgatesthormont/ attól elmúlt rögtön, még mindíg használom.És feküdnöm kellett.Ne izgulj!!!!!
2008. dec. 2. 07:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Sajnos igaz volt amit gondoltam és elhalt a babám

Tegnap este elvetéltem borzalmas volt a végén korház.

De nem adom fel !!!

2008. dec. 5. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszoló vagyok. Nagyon nagyon sajnálom, nem is tudom, mit lehetne ilyenkor mondani. Bár nem ismerlek mélyen együttérzek veled, és nagyon utálom, hogy a második verzió volt a helyes.
2008. dec. 6. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!