16. hétben vagyok, és segítséget, tanácsot szeretnék. Ti hogy csináltátok, hogy éltétek meg?
Nálunk nem teljesen ilyen a helyzet, csak hasonló. A párom elvált, van egy 9 éves lánya. Szerencsére befogadott,nagyon szeret, de mi is aggódtunk, hogy hogyan fogadja majd a hirt. Először sírt, hogy őt már akkor nem is fogja szeretni az apukája. Aztán leültek és megbeszélték, hogy ez nem igy van. Most már ott tartunk, hogy ő a legboldogabb az osztályan, hiszen kishugija lesz. Egyfolytában a pocimat simogatja és beszél a kushugihoz...
Kell egy kis idő amig felfogják, hogy ez nekik nem jelent semmiféle hátrányt...
Sok sikert, és jó pocakodást!!!
20 hetes kismama
Ugyan úgy tudják szeretni egymást mint az édes testvérek!Biztos hogy lesz féltékenység a nagyobbnál,de ez ugyan úgy az édes tesók között is megvan.Ha Te sokat beszélgetsz a nagyobbal,akkor biztos észre fogod venni ha bántja valami Így annak megfelelően tudsz cselekedni.Szerintem mondjátok el Neki,hogy mi a helyzet,biztos boldog lesz,és Ő nem fog különbséget tenni aközött,hogy ki a kistesó apukája.
A szomszéd kislány jutott eszembe ahogy kiabált fel az emeletre az Anyjának:Anyu megszületett a kistesóm,és nagyon szép!!
Anyu meg vissza:És mi lett fiú vagy lány?
És ha Csabi szereti a lányod akkor nem lesz gond.Unokatesóm 4 éves korától nevel egy kislányt,és Ö tanította cipőt kötni,biciklizni.Most kamasz nagyon jó kapcsolatban vannak,a fiúügyeit is vele tárgyalja ki nem az anyjával!
Szerintem igaza van az előttem szólóknak, még annyit tennék hozzá,hogy nem kellene tovább húzni, mondjátok meg neki mielőbb, hogy legyen ideje felkészülni, és használjátok ki ezt az időt arra, hogy maximálisan megerősítsétek őt a szeretetekben. (amiben tuti biztos most is, csak talán ahhoz,hogy feldolgozza, még nagyobb szüksége lesz rátok) Én a helyedben totál őszinte lennék, hisz nem lehet semmit eltitkolni egy gyerek elől, és talán élvezné ha elvinnéd magaddal ultrahangra stb. tartanátok egy olyan anyja-lánya napot:-)
Minden jót és sok boldogságot a babaváráshoz!
31.hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!