Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy viselte a teste...

Ki hogy viselte a teste változásait várandóság során?

Figyelt kérdés
Mennyire viselt meg a pocakod, a hízás, striásodás, azon dolgok, amelyekről tudtad, hogy nem biztos, hogy visszafordítható?
2020. dec. 19. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Hazudnek, ha azt mondanam nem viselt meg semennyire, pedig 10 kg jott fel csak, szinte mellre es hasra hiztam. 3 hete szultem es a hasam ugyanolyan, mint elotte majdnem, konkretan 1 kg maradt rajtam. Viszont a melleim striasak lettek,szedem a kollagent es bio oilt hasznalom. Gatsebem is nagy, kis termetu vekony alkatu no vagyok, s 3800 grammos babam lett, vagtak. Kicsit aggodom milyen lesz a gyogyulas, a sex majd, de bizakodom, a doki szerint a korhazban is viszonylag szepen gyogyult, viszont meg mindig erzekeny...
2020. dec. 20. 02:21
 12/13 anonim ***** válasza:
A stria nem a hízás mértékétől függ kizárólag, tesóm 20 kg hízott egy stria nélkül, én 10 et szintén, anyukánknak egy db steiája sincs 3 gyerek után.... ez genetika. Én elfogadtam a változást, bár nem sok volt. A hasam laposra visszament, annyi h a köldököm nem kerek hanem lapított lett, nyilván amiatt h ott megnyúlt a bőr és nem olyan rugalmas már. A melleim is változtak, sajnos már nincs az a szép feszes cicim, pedig nem is szoptattam csak 2 hónapig. Viszont még most is jobb mellem van mint sokaknak úgy alapból, szóval ezt nem bánom annyira. A hízás leadható. Amitől féltem h ott lenn kitágulok és nem lesz jó a szex. Normál szülésem volt és ezzel sem lett probléma, szülés utáni 1-2 évben még jobb is volt a szex mint előtte, aztán meg visszaállt a régire. Tágabb sem lettem, de én intim tornáztam, gondolom azért. A stria ami maradandó sztem, na meg a cici változás, a többin lehet javítani.
2020. dec. 20. 07:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem borzasztóan megviselt, hogy ennyire átalakult a testem! Egy hónap kellett ahhoz, hogy elfogadjam magam és a testem változásait! 59kg voltam és 94 kg híztam, 2x azt hittek, hogy toxemias vagyok, de nem hála égnek! Gyerekkorom óta edzek és vékony voltam, nem zabaltam, minden olyan diétát amit be kellett tartani minden be is tartottam, egyszerűen annyira el kezdtem hízni, hogy nem tudtak mitől, minden értekem kiváló volt, utána ráadásul pluszba meg el kezdtem vizesedni is, ahogy megcsaszroztak 2 hét után 16 kg víz jött le rólam, utána meg plusz kg megmaradtak, sajnos nem

Tudtam szoptatni, így elég hamar elkezdtem edzeni, 2 hónap után kezdenek lefelé menni a kg, a környezetemben mindenki türelemre int, higy várjak, ami 9 hónap alatt ment rá...

Hatalmas pocakom volt, egy darab striA, repedés nem

Lett a hasamon, amikor a 16 kg víz lement, hat... egy kicsit megrepedt a hasam És a mellem. De a kismanó minden ilyen dolgot elfelejtettet velem, a tükör most az ellenség, de majd nyarára újra rendbe hozom magam;)

2020. dec. 20. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!