Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismama is izgulós a...

Más kismama is izgulós a vizsgálatok előtt? Meg már maga a szülés közeledtétől?

Figyelt kérdés
Én a 36. héten járok, de már a hasam is megy.Pedig már második baba.Ha vizsgálatra megyek előtte is teljes rosszul vagyok.A mai nst-n is a szülésznő beszélt a szülés részleteiről, de úgy hallgattam mint aki most szül először, tiszta újnak hangzott és teli vagyok kérdéssel!
2010. aug. 12. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez természetes!Nekem az első babám,és én is nagyon izgulok minden vizsgálat előtt(minden rendben lesz-e és hasonlók)!Bár nekem kifejezett félelmeim is vannak,mert tavaly sajnos volt már egy vetélésem és emiatt jobban izgulok mint kellene!:( De a kis pocaktöltelékem Hál Istennek teljesen jó van:)Boldog Babavárást továbbra is!26 hetes km
2010. aug. 12. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Én eddig teljesen nyugodt voltam a vizsgálatok előtt. Kivéve a toxoplazma eredményem vártam nagyon, mert kiderült, hogy fogékony vagyok rá, függetlenül attól, hogy mindig volt macskám.

Mostanában viszont kezdek izgulni a szülés miatt...29hetes vagyok, van még időm a szülésig, de félek hogy nem fordul be, nem fogom bírni a fájdalmat...de amitől a legjobban félek, hogy a párom nem tud majd mellettem lenni valami miatt. Apás szülést tervezünk és már annyira beleéltem magam, hogy ő is ott lesz:-D

2010. aug. 12. 19:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Nálunk is bent lesz apa!Habár a vajúdás alatt sok mit nem tud csinálni!
2010. aug. 12. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:

En is 29 hetes vagyok es nallam is mostanaban indult a rinya gep. Pedig itt olyan jo az ellatas, hogy ingyenes szulesfelkeszites is van ami egy egesz napos program. Mindenkinek van egy segitoje, azzal kell menjen. 2 honapig vadasztam a not a korhazban, mar a szoptatast nepszerusito csajokkal beszeltem, hogy nem tudom elerni...es akkor lass csodat, visszahivtak! Szept. 11-re kaptunk idopontot en meg okt. 27-re vagyok kiirva amit modositottak 19-re...tiszta kaosz. Raadasul multheten kaptam egy panikrohamot is, mert kicsit osszecsaptak a fejem felett a hullamok, a szuleszem total kibukott, hogy semmit nem adtak nekem a pszichiatrian ami ha jon a roham segitene, mert azt mondja a baba mar eleg nagy ahoz, hogy semmi baja ne legyen...en nem szivesen szednek be barmit is, de az amin a multheten vegigmentem, senkinek nem kivanom. Ugyhogy total tanacstalan vagyok, mit tehetnek?

Azzal nyugtatom magam, hogy allitolag mikor eljon a szules ideje, a kismama az, aki a legnyugodtabb....

2010. aug. 12. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem olyan szinten ráment az izgulás/idegesség a beleimre,hogy minden vizsgálat,utazás előtt, hasmars volt...gondolhatod milyen kellemes volt úgy utazni:))

Jó azért ez az izgulás:))Izgalmas:))

Könnyű, gyors szülést lányok ^^

2010. aug. 13. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:
én egyáltalán nem féltem a szüléstől, de talán azért mert nem tudtam hogy milyen. aztán én is megtapasztaltam hogy nem piskóta! de azóta is ugy gondolom hogy felesleges félni, mert azzal csak magadat paráztatod be, és i9degesited fel. az az igazság ha félsz ugy is fáj, ha nem ugy is. de nyugtasson meg az hogy megéri. mikor meglátod a kisbabád minden fájdalom elmulik_! sok szerencsétr és boldogságot_!
2012. febr. 3. 18:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Azóta már 18 hós a fiam és 6 óra alatt lett meg.Nem volt egy nagy élmény.
2012. febr. 3. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
a szülés az lehet hogy nem volt élmény, de gondolj arra mikor a kezedben tartottad! az sem volt élmény?
2012. febr. 4. 11:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem a gyerekről beszéltem a szülésről!

Hogyne lenne boldogság, ő az életem.

2012. febr. 4. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!