Más kismama is izgulós a vizsgálatok előtt? Meg már maga a szülés közeledtétől?
Én eddig teljesen nyugodt voltam a vizsgálatok előtt. Kivéve a toxoplazma eredményem vártam nagyon, mert kiderült, hogy fogékony vagyok rá, függetlenül attól, hogy mindig volt macskám.
Mostanában viszont kezdek izgulni a szülés miatt...29hetes vagyok, van még időm a szülésig, de félek hogy nem fordul be, nem fogom bírni a fájdalmat...de amitől a legjobban félek, hogy a párom nem tud majd mellettem lenni valami miatt. Apás szülést tervezünk és már annyira beleéltem magam, hogy ő is ott lesz:-D
En is 29 hetes vagyok es nallam is mostanaban indult a rinya gep. Pedig itt olyan jo az ellatas, hogy ingyenes szulesfelkeszites is van ami egy egesz napos program. Mindenkinek van egy segitoje, azzal kell menjen. 2 honapig vadasztam a not a korhazban, mar a szoptatast nepszerusito csajokkal beszeltem, hogy nem tudom elerni...es akkor lass csodat, visszahivtak! Szept. 11-re kaptunk idopontot en meg okt. 27-re vagyok kiirva amit modositottak 19-re...tiszta kaosz. Raadasul multheten kaptam egy panikrohamot is, mert kicsit osszecsaptak a fejem felett a hullamok, a szuleszem total kibukott, hogy semmit nem adtak nekem a pszichiatrian ami ha jon a roham segitene, mert azt mondja a baba mar eleg nagy ahoz, hogy semmi baja ne legyen...en nem szivesen szednek be barmit is, de az amin a multheten vegigmentem, senkinek nem kivanom. Ugyhogy total tanacstalan vagyok, mit tehetnek?
Azzal nyugtatom magam, hogy allitolag mikor eljon a szules ideje, a kismama az, aki a legnyugodtabb....
Nekem olyan szinten ráment az izgulás/idegesség a beleimre,hogy minden vizsgálat,utazás előtt, hasmars volt...gondolhatod milyen kellemes volt úgy utazni:))
Jó azért ez az izgulás:))Izgalmas:))
Könnyű, gyors szülést lányok ^^
Nem a gyerekről beszéltem a szülésről!
Hogyne lenne boldogság, ő az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!