Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet terhesség alatt...

Mitől lehet terhesség alatt olyan folyás, mint peteéréskor szokott lenni?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok és most olyan sűrű, tojásfehérjés volt a nyákom, mint pé-kor volt. Ez rosszat jelent?
2008. dec. 1. 09:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

A hormonok miatt lett olyan, addig ne aggódj, amíg nem kíséri fájdalom, viszketés, és nem lesz nagyon színes, szagos...

Szóval nyugi.

2008. dec. 1. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nekem a védőnő azt mondta, hogy ez normális, mert ilyenkor a mirigyek intenzivebben működnek.

Figyelni kell a tisztálkodásra, hogy nehogy fertőzés legyen belőle.

2008. dec. 1. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van, én meg hüvelykúpot kaptam!

Én csak arra panaszkodtam, hogy engem zavar ez a folyás Peddig nem is viszket és nem is éget és szaga sincs... :(

Biztos megelőzés céljából!

Amúgy szerintem biztos nem jelent rosszat! Csak vigyázzni kell, nehogy önfertőzés legyen a vége! :)

Na meg ha jelentkeznek a tünnetek, olyan hogy viszketés meg ilyenek akkor a dokinak kell szólni. Kezelni kell mert, ha nem akkor van a baj.

28 heteske

2008. dec. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!