csütörtökön megyek,de nincs ugy tünetem.a melleim fäjnak csak.a hasam sem nött meg.remelem minden rendben lesz...
ti is ennyire aggodtatok?en minden ok volt?
2008. dec. 1. 09:43
1/8 anonim válasza:
Én is izgultam nagyon, mert nekem sem volt semmi tünetem!
Már nincs messze a csütörtök, kitartás!!! Milyen jó lesz, hogy láthatod a babádat!
Én csütörtökre már szeretnék megszülni :D :D (Elvileg másfél hét van hátra)
2008. dec. 1. 09:46
2/8 anonim válasza:
Szia! Nyugi, minden rendben lesz, én is így izgultam, ez természetes. 12hetesen nekem sem nött még a hasam, hiszen a babód még nagyon picike. Tünetem nekem sem volt, egyedül a mellem fáj. Boldog Babavárást! Üdv: Anita 17hetes kismami
2008. dec. 1. 09:48
3/8 anonim válasza:
Szerintem is mindenki izgul.Én is többek között izgultam.De hála Istennek minden ok volt.Mostmár 6 hós a kicsilányom.
2008. dec. 1. 09:51
4/8 anonim válasza:
Szerintem mindenki izgul. Én is izgultam, hogy minden rendben van. Én alig vártam mindig az ultrahangot, mert az egy megnyugvás volt számomra, hogy azt mondták, hogy minden rendben.
Boldog babavárást!
2008. dec. 1. 10:16
5/8 anonim válasza:
Én is nagyon izgulok, hogy minden rendben van-e. Ráadásként én csak egy hét múlva megyek UH-ra. Az meg tényleg sok idő még.
De minden nap megbeszélem a babával, hogy minden rendben van, szépen növekszünk, és, hogy egy pár nap múlva újra fogom látni.
2008. dec. 1. 10:36
6/8 anonim válasza:
Szia! Én nagyon ideges voltam előtte egy hétig, már mindent beképzeltem, de igyekeztem pozitívan gondolkodni, és mikor az uh-n megláttam őt.. életem legszebb perce volt:)) egy kis ember ahogy integet,mozog, csodálatos lesz meglásd!!!sok boldogságot kívánok!!
2008. dec. 1. 11:18
7/8 anonim válasza:
Én holnap megyek, és ugyanúgy érzek mint Te:) Én is bevagyok tojva, pedig mindenki mondja, hogy úgyis rendben lesz minden. Ráadásul nekem előtte reggel hasi uh-om lesz, mert rakoncátlankodik a májam. Én is csak reménykedek, hogy minden ok lesz.
2008. dec. 1. 13:08
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a välaszokat länyok!!es mindenkinek sok boldogsägot! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!