Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kicsit bonyolult a helyzet. Fél éve babát vártam, de sajnos a 12.heten elhalt a terhesség. Azóta pihentünk, múlt honapban úgy döntöttünk rá kapcsolunk megint.

Október 3-8 volt menzeszem, majd védekezés nélkül szeretkeztunk november 22,28,29 és a következő menzesz november 30.-an jött meg és tartott dec 5-ig teljesen normális mennyiségben. Hozzá tenném azért, hogy kb 20 napos késéssel jött meg.

Mivel megjött, elkeseredtem, hogy nem jött össze a baba. Most viszont kb egy hete,(két héttel a menzi után) alhasi fajdalmam van, szurkál, mindjárt megjön érzés, gyomor égés, hányinger,fejfájás, fáradtság ( az első baboval ugyan ezek a tuneteim voltak), viszont a teszt tegnap reggel negatív volt (10-es érzékenységű). Nagyon úgy érzem, összejött a baba, szinte biztosra tudom, de másrészt a teszt neg. es hat nem szokványos ez a folyamat sem amit írtam.

Járt már valaki így? Mit gondoltok, bizakodhatok?

26/N

2020. dec. 17. 10:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mensi után két héttel vagy így most ovulálsz majd a napokban és ezt érzed.
2020. dec. 17. 10:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni, hogy nincs szabályos ciklusom, van hogy kéthavonta egyszer menstrualok, van hogy 30-40 volt már 50 napos is a ciklusom,de volt már 20 napos, ezért sosem tudom mikor van az ovum.
2020. dec. 17. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat én továbbra is azt mondom most ovulálsz. De ha ennyire bizonytalan vagy akkor csinálj egy tesztet. Mert ha ilyen tüneteid vannak az a hcg okozná és akk már a teszt is mutatná.
2020. dec. 17. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem 20 napos késéssel jött meg, hanem rendszertelen a ciklusod és ez általában valami problémára utal.Nekem 30-80 napig mindenféle ciklushosszom volt.Pajzsmirigyemmel van gond.Vagyis volt, most már kezelve van.Ettől függetlenül spontán estem teherbe egy rövidebb ciklusban(még azelőtt, hogy kiderült volna hogy mi bajom), de azért érdemes utána járni, legalább egy endokrinológushoz elmenni, hogy nézzen vérképet vagy valami.
2020. dec. 17. 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:
De ha ennyire rendszertelen miért nem mész el kivizsgáltatni?
2020. dec. 17. 11:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Policisztas petefeszkem van, emiatt rendszertelen. Ettől függetlenül spontán esten teherbe elosszor is, remelem most is sikerült. Az orvos úgy ítélte egyenlőre nem kell kezelni. Volt időszak mikor rendszeresre beállt, de mióta kapartak a veteles miatt újra felborult.
2020. dec. 17. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor tesztelj most és nincs több kérdőjel. Viszont ha negatív akk újra orvoshoz kell menned a felborult ciklust rendbe tenni
2020. dec. 17. 12:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tervezek tesztelni, ettől függetlenül érdekelne olyan emberek véleménye akiknek negatív volt a teszt meg is terhesek voltak, illetve az is érdekelne kinek hanyadik naptól mutatta a teszt ?
2020. dec. 17. 12:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nagyon szeretnéd, még a negatív teszt az negatív. Kérj segítséget, mielőtt belekattansz.
2020. dec. 17. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez az ovutol függ. Ha később volt az ovu mint várta az ember az később is lesz a teszt pozitív vagy jön meg a menszesz. Vagy ha nincs ovu akkor késhet a menszesz. A következő ciklusodat lh teszteld végig és ha tudsz hőmérőzz mellette. Így tudod mikor kell h megjojjon és nem lesz kérdés h mikor lesz pozitív a teszt.
2020. dec. 17. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!