Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes leszek holnap. Kb....

11 hetes leszek holnap. Kb. egy hete nem vagyok minden nap rosszul. Lehet, hogy valami baj van?

Figyelt kérdés
11 hetes leszek holnap. Kb. egy hete nem vagyok minden nap rosszul. Eddig nálam a rosszullét gyomorfájdalommal járt, hányingerem ritkán volt. Az elmúlt egy hétben, kb. 2 napig jól vagyok, aztán újra jön egy napra a gyomorfájás. De gyomorfájás nélküli napokon is van rossz szájízem és sokat járok pisilni. Lehet, hogy gond van??
2008. dec. 1. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Van akinél a terhesség ilyen melléktünetekkel jár,minden kismama máshogy éli meg.Az hogy sokat jársz pisilni azért is lehet mert a baba nyomja a vízhólyagot ez majdnem minden kismamának gondot okoz,minél nagyobb lessz a baba annál nagyobb esély van arra hogy sokat pisilsz de vigyázz ilyenkor nagyobb az esély a felfázásra is.De a magad megnyugtatására nyugodtan mond el a védőnődnek biztosan ad tanácsot akár étkezéssel kapcsolatban is,ami szintén okozhat gyomorfájást.
2008. dec. 1. 09:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a tünetek enyhülnek, akkor valami probléma lehet a babával?
2008. dec. 1. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Elvileg ha szerencsés vagy, akkor a 11-12-13héttől elmúlnak a reggeli rosszullétek.

Lehet ebben a szakaszban vagy.

De ha megnyugtat, tényleg beszélj a védőnőddel.

Boldog babavárást, és ne aggódj, minden rendben lesz/van:)

9hetes kismama

(néha nekem sincs semmi bajom, néha meg felkelni sem...)

2008. dec. 1. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, mert nincs semmi baj. Hasonló kérdést én is tettem fel az elején és ahogy írták a tünetek jönnek mennek. Ne izgulj mert ha baj lenne az fájdalmas lenne. Kitartást, nemsokára érzed már a babád mozgását és akkor már jobb lesz.

31+4 hetes kismama

2008. dec. 1. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! A babával nincs baj. Általában a reggeli rosszullétek a 12. héttől elmúlnak. Vagy egyre ritkábban leszel rosszul.

Jó babavárást!

2008. dec. 1. 10:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Jó babaázást nektek is!!

2008. dec. 1. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is elmúlt 11-12.héttől a hányinger, fáradtság,ez tartott kb.2 hétig, de most megint minden reggel hányingerem van. Szóval tünetek jönnek mennek, kinek hogy! Boldog B

Babavárást!

14 heteske

2008. dec. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!