Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 10cm-es magzat, hány...

Egy 10cm-es magzat, hány hetes lehet?

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
14 hetesnek felel meg ez a méret
2008. dec. 1. 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy ez melyik érték (CRL lenne? Azt már 14 hetesen nem szokták mérni. ) A mamanet táblázatában sincs ilyen CRL adat, a legutolsó CRL adat a 14 hét 4 napos magzathoz van bejegyezve, ott 87 mm-t ír, tehát ettől idősebbnek kellene lennie. Bár ezek átlagadatok.

[link]

2008. dec. 1. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 13 hetesen és 3 naposan volt 9 cm. Szerintem is 14 hetes körülinek felel meg.
2008. dec. 1. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

13-14 hetes baby méret! :D Az előttem válaszolóknak igazuk van!

De, ha követed a babád adatát, sokszor fogsz olyannal találkozni, hogy más a méret, mint amiket te az interneten találsz! Meg amiket más ír.

Minden baby nővekedési üteme egyedi, (kisebb eltérések ne adjanak okott aggodalomra)!

Van amikor hirtelen megnőnek, aztán csak picikét nővekednek, aztán ismét megugranak a méretek. :)

Sok boldogságot!

28 heteske :D

2008. dec. 1. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!